Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aonuma: Son Dönemlerdeki Zelda Oyunları Çizgiseldi


     The Legend of Zelda serisinin yönetmeni olan Eiji Aonuma serinin gidişatı ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. 3DS için çıkan A Link Between Worlds'ün beklediğinden daha çizgisel bir yapıya sahip olduğunu söyleyen yetkili oyuncuların yönelimlerinin de çizgisel oyunlara doğru kaydığını belirtiyor.
 
    Aonuma şimdiki oyuncuların ilk Zelda oyunlarında gibi haritada kaybolmak, ne yapacağını ve nereye gideceğini bilememek konusunda uzunca düşünmeyi istemedikleri fikrindeymiş. Tabi bu durum onu bir yandan da rahatsız ediyor.
 
    Kim bilir Wii U için hazırlanacak olan The Legend of Zelda oyununda tıpkı ilk Zelda oyunlarındaki gibi bir yaklaşım benimsenir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews nintendo gamecube wii u nintendo direct zelda the legend of zelda: the wind waker remake adventure
The Walking Dead'in Yaratıcısı Robert Kirkman, Mario Kart 8 Hayranı Çıktı Batman Arkham Knight'ın Oyun içi Görselleri Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

fenercag

15.3.2014 23:06:06

0
Bence alakası yok zeldanın en büyük farklarından biri yardımsız bulmacalar olması haritada özgürce dolasıp kaybolmak zindandaki bulmacalar için kafa yormak.Bence kesinlikle özünden birşey kaybetmemeli.Yenilik yapılıcaksa dövüş sistemi ve daha çok canavar ile karşılaşma gibi özellikler eklenmeli.

xLordRealx

15.3.2014 15:18:53

0
Yolu bulana kadar geçtiğimiz yerlerden tekrar tekrar geçip aynı canavarlarla defalarca karşılaşmak sıkıyor tabi bir süre sonra. Çizgisel olsun daha iyi.

WiiSmash

15.3.2014 15:09:50

+1
arayı bulmak şart

Bowser Zeki

15.3.2014 13:44:08

+1
Geçilmiyor abi rehbersiz. :/ Boşa vakit geçiyor böyle olması daha güzel.

fazliboz

15.3.2014 13:40:16

+1
zaten bir çok kişi zeldayı elinde rehberle oynuyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız