Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Animal Crossing: New Horizons Sonbahar Güncellemesi 30 Eylül'de Yayınlanacak

 
Nintendo, Animal Crossing: New Horizons'ın ücretsiz sonbahar güncellemesinin 30 Eylül'de yayınlanacağını duyurdu.

Güncelleme Cadılar Bayramı temalı kostümler, şekerler, renkli lensler ve vücut boyası gibi karakter özelleştirme seçenekleri getirecek ve oyuncular balkağı yetiştirip bunlarla çeşitli dekorasyonlar yapabilecek.

Cadılar Bayramı günü 31 Ekim'de Jack the Halloween Czar karakteri oyuna konuk olacak ve ona lolipop gibi şekerler verecek bazı oyun içi ödüllerin sahibi olabileceksiniz. Cadılar Bayramı festivalleri plazada düzenlenecek ve adadaki arkadaşlarınıza da biraz şeker ayırmayı unutmayın.

Güncelleme Cadılar Bayramı temalı içeriklerin dışında Dreaming Favourite List özelliğini ekleyecek. Bu özellik sayesinde rüya gördüğünüzde ziyaret edip en çok beğendiğiniz adalara tekrar gidebileceksiniz.

Nintendo ayrıca Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizons Edition paketinin yeniden seçili perakendecilerde $299.99 fiyattan satışa çıkacağını açıkladı.

Sonbahar güncellemesi tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Animal Crossing: New Horizons Nintendo Switch
Söylenti: Mass Effect: Legendary Edition Remaster Koleksiyon 2021'in Başlarına Ertelendi Avatar 2'nin Çekimleri Bitti, Avatar 3'ün de Bitmek Üzere

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Animal Crossing: New Horizons
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız