Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Animal Crossing 3DS, Önceki Oyunlardan Daha Zengin

Gerçek zamanlı mevsim ve zaman döngüsü oyunun en etkili yönlerinden birisi.

   Nintendo'nun "şirin" hayat simulasyon oyunu Animal Crossing, Nintendo 3DS versiyonuyla el konsolunun en çok beklenen yapımları arasında yer alıyor. Bu sonbaharda Japonya için çıkacak oyunun batı çıkış tarihi için E3 fuarını iple çekerken, Satoru Iwata'dan da heyecan verici açıklamalar geldi.
 
   Nintendo başkanı Iwata, Animal Crossing: Jump Out'un, Nintendo 3DS'in tüm özelliklerinden yararlanacağı ve önceki oyunlarına göre daha zengin bir içerik bahşedeceğini açıkladı. Çıkacak oyunun sadece yeni bir yapım olmaktan ibaret olmayacağını vurgulayan Iwata, oyuncuların her yönüyle 3DS'e özel yapılmış, daha fonksiyonel ve zengin içeriğiyle oyun deneyimini yenileyen bir Animal Crossing sunacağı sözü verdi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak MyNintendoNews Nintendo 3DS Nintendo 3DS animal crossing animal crossing 3ds
DICE: 2. El Oyun Pazarı Yaratıcılığı Engelliyor Dragon Quest X'in Görselleri Gelmeye Devam Ediyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

salvo

4.5.2012 00:51:48

0
Bir oyun satis sitesinde preorder tarihi 17 eyluldu, eylul icinde cikacagini dusunuyorum ben de avrupa icin. Haydi bakalim.

Bowser Zeki

4.5.2012 00:47:39

0
Benim eski oyunum nintendogs da da vardı mevsim sistemi gibi birşey. 3 kere tesadüf oldu. Artık tesadüf olmaktan çıktı benim gözümde gerçi Olay şu: Dışarda yağmur yağıyodu dışarı çıktım biraz durdum girdim. Oyun açıktı köpeğimi gezdirmeye çıkardım ve O_O oyunda YERLER ISLAK! 3 kere başıma geldi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız