Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ancestors Legacy Switch için Listelendi

 
Gerçek zamanlı strateji oyunu Ancestors Legacy yakında Switch'e gelebilir.

Amazon Japonya oyunun Switch versiyonu 19 Mayıs tarihi ile birlikte listeledi.

Oyun ilk olarak Mayıs 2018'de PC için; daha sonra Ağustos 2019'da PlayStation 4 ve Xbox One için çıkmıştı.

Yayıncı Destructive Creations ve geliştirici 1C Entertainment'tan şimdilik resmi bir açıklama gelmedi.

Oyunun tanıtım yazısı ve fragmanı:  
 

Ortaçağ Avrupa'sında ordunun başına geç ve sonu gelmez muazzam mücadelelere atıl. Viking, Anglo-Sakson, Cermen ve Slav olmak üzere dört halktan birini seçtikten sonra, sadece düşman askeri garnizonlarını kasaba ve köylerini ele geçirip yağmalamanın ötesine geçen bir görevin var. Elindeki çok çeşitli taktik seçenekleri kullanarak, çevre şartlarını stratejik bir avantaja dönüştürerek ve geçici üs ve yerleşimlerini gerektiği gibi yöneterek nihayi zafere ulaşabilecek misin?
 
Ortaçağdaki tarihsel olaylardan ilham alan gerçek zamanlı bir strateji oyunu olan Ancestors Legacy kaynak yönetimi ve geniş ölçekli üs inşası ile muazzam meydanlarda yapılan takım temelli savaşları bir araya getiriyor. Üstelik, Unreal Engine 4 teknolojisi sayesinde bunu muhteşem ayrıntılarla dolu bir görsellik eşliğinde sunuyor. Tek bir tuşa basarak kullanabileceğin sinematik aksiyon kamerası ile kendini savaş meydanının tam ortasında hissedecek, Ortaçağın kan deryası tarihini daha önce hiç olmadığı gibi deneyimleyeceksin.

Bu haberin bağlantısı
URL
Ancestors Legacy Gerçek zamanlı strateji oyunu Destructive Creations 1C Entertainment
One Finger Death Punch 2, Heaven Dust ve Battle Brothers Switch'e Geliyor Disney+'a Özel Marvel Dizilerinden Klip Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ancestors Legacy ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız