Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amnesia: The Bunker'ın çıkış tarihi ertelendi: Oyunda çökme sorunları yaşanıyor

 
 
Frictional Games tarafından oyunculara sunulacak olan korku odaklı hayatta kalma nişancı aksiyon oyunu Amnesia: The Bunker ertelendi. Oyun daha önce planlanan 23 Mayıs çıkış tarihinden iki hafta ertelenerek artık 6 Haziran'da çıkış yapacak. Serinin yeni oyunu Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için piyasaya sürülecek.
 
Ekip erteleme hakkında açıklamalarda bulundu
 
 
 
İki haftalık bir ertelemeye maruz kalan Amnesia: Bunker oyununun yaratıcı yönetmeni Fredrik Olsson konu hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Videolu mesaj şeklinde karşımıza çıkan açıklamada Olsson şunları söyledi: "Şu andaki oyundaki hataları süzgeçten geçiyoruz. Bu süreçte tanımlanması, yeniden oluşturulması ve düzeltilmesi gereken çok sayıda ender çökme sorunlarıyla karşılaştık. Bu yüzden artık oyunu belirttiğimiz tarihten iki haftalık bir gecikmeyle sizlere sunmayı hedefliyoruz. Öte yandan oyunu yetiştirmek adına ekiptekileri hafta sonları da dahil gece gündüz sıkı bir şekilde çalıştırabilirdik ancak bu Frictional'da yaptığımız bir şey değil." 
 
Amnesia: The Bunker, 1. Dünya Savaşı temasını temel alıyor ve oyunda terk edilmiş bir sığınaktan kaçmaya çalışıyoruz. Bu amaç doğrultusunda bir birinci şahıs kamera bakış açısıyla beraber ilerliyor, sığınağın sağını solunu keşfediyor ve karşımıza çıkan ürkütücü unsurları ortadan kaldırabiliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Amnesia: The Bunker 6 haziran erteleme steam
Eğlenceli shooter oyunu Zombie Soup 7 Haziran'da geliyor Hogwarts Legacy'nin Switch sürümü için üzen haber! 14 Kasım'a ertelendi

BSC Misafiri

13.5.2023 22:48:36

0
NCK: Şu ilk oyuniçi ekran görüntüsü bile çok güzel görünüyor. Epic bedava vermişti ilk oyunları, bu çıkana kadar gidip oynamak geliyorum içimden. Umarım hatasız, çökmesiz çıkar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız