Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amnesia: The Bunker için Cadılar Bayramı Güncellemesi Yayınlandı

 
 
Frictional Games ekibi hayatta kalma korku oyunu Amnesia: The Bunker için "Shell Shock" zorluğunu ve yeni oyun modu Custom Mode'u ekleyen Cadılar Bayramı güncellemesini yayınladı. Bu güncelleme ile beraber oyundan yeni bir deneyim elde edebilirsiniz.
 
Sığınaklarda geçen bir korku hikayesi
 
 
 
Birinci Dünya Savaşı sırasında bir Fransız sığınağına girdiğimiz Amnesia: The Bunker'da etraf yoldaşlarınızın cesetleriyle çevrili bir şekilde karşımıza çıkıyor. Kaçış yolunu bulmak için insanlık dışı bir yaratığın pençelerinden kurtulmaya çalışıyoruz. Yenilikçi ve ilgi çekici bir tasarımla karşımıza çıkan oyunda dallara ayrılan hikaye kısımları bulunuyor.
 
Oyun içerisinde ışık kaynağı oldukça önem arz ediyor. Burada ışıklar sönmesin diye jeneratörünüzün yakıtını dolu tutmanız gerekiyor ve bu sayede yaratıkları karanlıkta özgürce avlayabiliyorsunuz. 
 
Amnesia: The Bunker'ı ilk oynayışınızdan sonra, 30'dan fazla ayar ve seçenekle beraber Custom Mod içerisine girebiliyor ve burada kendi korku deneyiminizi oluşturabiliyorsunuz. Ayrıca "Shell Shock" zorluğuyla şimdiye kadarki en sert Amnesia deneyimiyle yüzleşebiliyorsunuz. 
 
Amnesia: The Bunker şu anda Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut. 
 
Güncelleme fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Amnesia The Dark Descent Frictional Games Korku Gerilim Macera Adventure
Alan Wake II Nihayet Geliyor! Çıkış Fragmanı Yayınlandı RoboCop: Rogue City için Yeni Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Amnesia: The Dark Descent
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız