Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amnesia: A Machine For Pigs'ten Yeni Bir Video!

    Bağımsız yapımcılar tarafından geliştirilerek oyun dünyasının korku bölümüne adını yazdıran Amnesia, ikinci oyunuyla devam ediyor. Amnesia: A Machine For Pigs, cadılar bayramına özel videosuyla karşımızda.
 
    Önümüzdeki seneye göz kırpan oyunun bu videosunda, oynanış sahnelerine yer veriliyor. Bu oynanış sahnelerinde mekaniklerin eşlik ettiği bulmaca bölümlerini görüyoruz. Oyunun bu videosu bile insana o korku hissini yaşatabiliyor. Bu videoya aşağıdan bakabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
amnesia frictional games the chinese room a machine for pigs dear esther amnesia the dark descent pc indie
Assassin's Creed III DLC'leri Wii U'ya da Gelecek ZombiU'dan Cadılar Bayramına Özel Videolar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.12.2012 23:27:18

0
İlk oyunu muhteşemdi, oynamak bir zevk ayrıca korkmakta :D Bu oyunda chineseroom'un da eklenmesiyle birlikte grafikler ve atmosfer daha da değişmişe benziyor :) inşallah iyi ve korkulu bir oyun olur gece ışıkları söndürüp oynabiliriz .. Aklımızı yitirmezsek..! :D

JorgeSalcedo

1.11.2012 19:39:48

0
ilk oyunu bitirdim halen custom storylerini oynuyorum gerçekten süper bi oyun yapmışlar ikincisini de sabırsızlıkla bekliyoruz

Dinosaurborn

1.11.2012 10:58:07

+2
bence dünyanın en korkunç oyunu MOH Warfighter. 60 avro verip dijital delüks edisyonunu aldım, öyle bir oyunla karşılaştım ki her gece kabuslarıma giriyor.

oyuncu11790

1.11.2012 10:24:36

0
Amnesia budur oyundan daha farklı şeyler beklemek yanlış olur şuanda günümüzde çoğu seri farklı beklentiler yüzünden aslından koptu gitti.Bu oyunu gerçekten uğraşsa çoğu firma yapabilir ancak kimse saf korku üstüne yatırım yapmak istemiyor geri dönüşü riskli olduğu için , görüldüğü gibi korku oyunlarının hepsi kabuk değiştirmiş durumda bence firmada bu boşluğu doldurmak için oyunu yaptılar ve devamını getirdiler. Firmanın üstünde durduğu en önemli unsur çaresizlik ve bunu gerçekten iyi yansıtıyorlar.

Ialius

1.11.2012 08:37:09

0
Dark Descent'i zar zor bitirmiştim. 10'ar dk. ara vererek oynuyordum. Umarım bu oyunu da bitirebilirim çünkü adamlar cidden bu işi iyi yapıyor.

BSC Misafiri

1.11.2012 00:52:04

0
adamlar aslında şunu yapıyor +atmosferi iyi veriyorlar +her kez aslında yapabilir ama yapmadıkları için bunlar yapınca farklı gözüktüler +yaratıklar tam yerinde çıkıyor +hikayeyi iyi veriyorlar nerelerde bağlıyacaklarını biliyorlar +sesler iyi +fps açıddan iyi deneyimi sağlattırıyorlar

BSC Misafiri

1.11.2012 00:51:50

+1
amnesia oyununa korku oyunu değil, böyle korku oyunumu olur nerde silah, bıçak vs diyen arkadaşlar yüzünden RE serisi bu hale geldi!!! bu çocuklara re6 oynayıp korkmasını tavsiye ediyorum. buraya gelip nickleri gibi trolllük yapmasınlar! biz amnesiadan gayet memnunuz!

einhander

1.11.2012 00:05:01

0
harıka oyun muhtesem bır oyun olsada ben bu oyunu oynamam kendıme yazık oynadıgım saatler boyunca gerılıme dayanmam gerekıyor bunada dayanamam kendıme ezıyet ederım boylelıkle muhtesem bır serıyı oynayamıyorum

BSC Misafiri

31.10.2012 22:33:45

0
Oynadığım en korkunç oyunlardır bu yapımcıların yaptıklarım. Penumbra ve Amnesia...

Master_Evil

31.10.2012 22:00:02

0
amnesia'ya bu kadar ışık yakışmamış diye yorum yazmaya hazırlanıyordum, taa kii videonun devamında ışıklar sönene kadar... amnesia efsanesi devam ediyor

24fps

31.10.2012 21:48:26

0
Höst lan hösttt öte git laaaaaaan Ananı avradını nereye girdim ben vay ecdadını s...... Adamın o an hissettikleri aynen bu :))

BSC Misafiri

31.10.2012 21:22:14

+1
Frost Troll Eğer Amnesia'yı bir korku oyunu olarak başarılı bulmadıysan bunu mutlaka denemelisin, pişman olmazsın! http://imgur.com/ZlZPZ

Worms_

31.10.2012 20:33:24

+1
.

smalsrol

31.10.2012 20:27:58

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Frost Troll çok acayip kafalar yaşıyorsun sen. şu söylediklerimden yaptığın çıkarımları kafası güzel biri yada art niyetli biri yapar. hollywood, süper kahraman falan... wow. just wooooow... (ingilizce tepkide verdim tam hollywoodçu oldum bak)
Bu son yorumum, olaylara geniş bakamadıgın için anlaıyamıyorsn o çıkarımı nerden yaptıgımı. Ben ingiliz dili ve edebiyatı mezunuyum. Yani ne kafam güzel ne art niyetliyim. Senin karşına bi zombi çıksa( gerçekte zombi yoktur örnek veriyorum) eline bıçak alır dalarmısın ya da tabana kuvvet kaçarmıssın? dur şunu biraz sersemleteyimmi dersin saklanırmısın? Hollywood filmleriyle bağdaşlaştırmam, oradaki en korkak karakter bile , korku filminde ölümüne hamleler yapıyor ve bunları sadece filmlerde görüyoruz. Resident evil sağolsun artık o filmleri aratmıyor. Benim kastettiğim buydu. Hani sen tekmetokat dalan bi insan oldugundan zombinin kafasını patlatırdın.

avatar78

31.10.2012 20:27:28

0
Tamamıyla bayıldım, Frictional Games gene en iyisini yapıyor gibi gözüküyor. Sesler, ortamlar, grafikler daha kaliteli. Konu da güzel gözüküyor, orası kesin değil tabi.

Frost Troll

31.10.2012 20:21:47

-1
@smalsrol çok acayip kafalar yaşıyorsun sen. şu söylediklerimden yaptığın çıkarımları kafası güzel biri yada art niyetli biri yapar. hollywood, süper kahraman falan... wow. just wooooow... (ingilizce tepkide verdim tam hollywoodçu oldum bak)

alito

31.10.2012 20:17:43

0
bu adamlar işi biliyor. diğer "sözde" korku oyunu yapanlar izlesinde biraz ders alsın.

smalsrol

31.10.2012 20:17:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: Frost Troll erkeklik taslamıyorum herkesin korktuğu şey aynı olacak diye bi kaide yok. ben hatırlıyorum mesela resident evil 1 oynarken deli gibi korkuyodum playstation'ı açmadan önce düşünüyodum oynasam mı diye belki başkasıda ondan korkmuyordur. amnesia'dan korkmamamın sebebi bana aşırı saçma gelmesi. paranormal activity'de bile adam göster kendini diyip ucubenin peşinden gidiyor kendi çapında bir mücadele veriyor yani. silah çekip vurmasan bile en azından bi tepki versen yavaşlasa yada geçici süre sersemletsen sonra kaçsan. örnekler çoğaltılabilir. şu oynanışın hiç bir çekiciliği yok bence. kaçtığın şeyle etkileşime geçmek heyecanı ve gerilimi arttırır. hala tam zıt düşünüyorum diyorsan zaten daha fazla tartışmanın alemi yok.
Sen Hollywoodvari bir oyun istiyorsun anladım. Bu oyunda yönlendirdiğimiz kişi, senin benim gibi sıradan insan bir süper kahraman değil. Arkandan gelen bir gölgeyle veya gaipten gelen seslerle savaşamazsın. Ama sen ben önüme geleni doğrarım diyorsan aç Resident Evil 6 yı bol bol kork. Sana iyi oyunlar.

asdasdaszaxd

31.10.2012 20:11:06

0
Frictional Games'in yarattığı ana karakterleri Gordon Freeman sanmayın. Hepsi H.P Lovecraft'ın öykülerindeki karakterler gibiler. Frictional Games'in H.P Lovecraft'tan esinlendiğini biliyoruz zaten. Böyle karakterlerin, çatır çatır canavar öldürmesini bekleyemezsiniz.

Frost Troll

31.10.2012 20:09:04

-3
@smalsrol erkeklik taslamıyorum herkesin korktuğu şey aynı olacak diye bi kaide yok. ben hatırlıyorum mesela resident evil 1 oynarken deli gibi korkuyodum playstation'ı açmadan önce düşünüyodum oynasam mı diye belki başkasıda ondan korkmuyordur. amnesia'dan korkmamamın sebebi bana aşırı saçma gelmesi. paranormal activity'de bile adam göster kendini diyip ucubenin peşinden gidiyor kendi çapında bir mücadele veriyor yani. silah çekip vurmasan bile en azından bi tepki versen yavaşlasa yada geçici süre sersemletsen sonra kaçsan. örnekler çoğaltılabilir. şu oynanışın hiç bir çekiciliği yok bence. kaçtığın şeyle etkileşime geçmek heyecanı ve gerilimi arttırır. hala tam zıt düşünüyorum diyorsan zaten daha fazla tartışmanın alemi yok.

smalsrol

31.10.2012 19:55:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC Burda insanı korkutan çaresizlik,silah yok karanlık dar ortamların basık atmosferi üstüne heran bişi olucak düşüncesi akabinde sesler ve ona eşlik eden acaip müzyk hali ile geriyor korkutuyor. Eski RE ve SH'de kısmen bu yapılıyordu,küçük 1 iventory,olur olmadık hoplatan müzykler az mühimmat ile karşında ki düşmanı vursam ilerde ne yapıcam ,kaçsam nere kaçıçam ikileminde hayata kalmaya çalışıyorsun...Mantık aynı oyuncuya çaresiz ezik muamelesi yapıyorlar..
Aynen sana katılıyorum, şimdi Resident Evilda sınırsız mühimmatımız var :D Eskiden elimde su tabancası Nemesise kafa tuttugum, sonra baktım olmuyor tabana kuvvet kaçtıgım günler aklıma geldi. Şimdi maşallah Rpg ile dalıyoruz resmen :D :D O survival horror temasıı kayboldu.

smalsrol

31.10.2012 19:52:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: Frost Troll hastayım senin gibi iki laf konuşmayı beceremeyip yaş muhabbetine vuranlara. valla hiç eksik olmayın. tartışamadığın herkes senden yaşça küçük, on numara olgun adamsın ama amnesia oynayıp korkuyosun. hadi kaç saklan şimdi öcü geliyooooorrrreeeafadfadsagsgfv
Yok yok sen beni yanlış anladın, ben yazdıklarından psikolojik tahlilini yaptım. Tamamen mantıksız, tutarsız laflara karşı bir argüman geliştiremem zaten. O yüzden politikacılarla hiç bir zaman anlaşamam sen A dersin o gider X der. Ama burda korku oyunları diye program yapılmıştı aç izle, Ersin abiydi sanırım, tırstım tek başıma oynayamadım arkadaşla bile 10 dk dayanamayıp kapatmıştık falan dedi. Buraya gelip de erkeklik taslamanın manası yok.

Frost Troll

31.10.2012 19:45:31

-5
@smalsrol hastayım senin gibi iki laf konuşmayı beceremeyip yaş muhabbetine vuranlara. valla hiç eksik olmayın. tartışamadığın herkes senden yaşça küçük, on numara olgun adamsın ama amnesia oynayıp korkuyosun. hadi kaç saklan şimdi öcü geliyooooorrrreeeafadfadsagsgfv

BlackBeasT

31.10.2012 19:43:59

+1
Burda insanı korkutan çaresizlik,silah yok karanlık dar ortamların basık atmosferi üstüne heran bişi olucak düşüncesi akabinde sesler ve ona eşlik eden acaip müzyk hali ile geriyor korkutuyor. Eski RE ve SH'de kısmen bu yapılıyordu,küçük 1 iventory,olur olmadık hoplatan müzykler az mühimmat ile karşında ki düşmanı vursam ilerde ne yapıcam ,kaçsam nere kaçıçam ikileminde hayata kalmaya çalışıyorsun...Mantık aynı oyuncuya çaresiz ezik muamelesi yapıyorlar..

dedektiv99

31.10.2012 19:40:18

+2
Frost Troll Videodaki adamın refleks olarak korkmaktan başka yapacağı birşey yok. Anlamış olman lazımdı bunu. Sanırım karşına hayalet çıksa tekme savurursun he ? :D Vay anasını ya.

smalsrol

31.10.2012 19:33:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: Frost Troll gecenin bi yarısı bööö diye bişi çıksa karşına korkarsın ama refleks olarak tekme yumruk bişi sallarsın istemsiz olarak. yada biri kovalasa mutfağa kaçar eline bi bıçak alırsın kendini savunursun. hayatta kalma içgüdüsü hesabı. ama bu oyunda bunlar bile yok. bulmaca çöz kaç saklan nedir yani. bu oyundan anca cin lafını duyunca besmele çekmeye başlayan tipler korkar. normal insanların korkacağı pek bişi yok.
Öyle bir anlattınki soğukkanlı bir katil misali. Şu verdiğin örneklerden anladıgım kadarıyla yaşın birazz küçük :) Senin bu mantıgınla hiçbir oyundan vee ya birşeyden korkmaz insan ne de olsa reflekse bir silaha sarılıp sıkarız ;)

Frost Troll

31.10.2012 19:29:06

-2
@smalsrol gecenin bi yarısı bööö diye bişi çıksa karşına korkarsın ama refleks olarak tekme yumruk bişi sallarsın istemsiz olarak. yada biri kovalasa mutfağa kaçar eline bi bıçak alırsın kendini savunursun. hayatta kalma içgüdüsü hesabı. ama bu oyunda bunlar bile yok. bulmaca çöz kaç saklan nedir yani. bu oyundan anca cin lafını duyunca besmele çekmeye başlayan tipler korkar. normal insanların korkacağı pek bişi yok.

YARALI KÜRT

31.10.2012 19:27:58

0
zooken yaparak korkutan oyunlar korku oyunu değil canlar. korku oyunu amnesia dır

pisikopatlar_1005@hotmail

31.10.2012 19:25:28

0
Benim gördüğüm kadarıyla daha fazla mekan görüceğiz ama önemli olan bu mekanlardaki sesler,karanlık ve korku.Bence bu seferki oyun ilk oyundan daha fazla yenilik içermekle beraber daha fazla korku yaşatıp daha fazla uykularımızı kaçıracak... :D

Carpet17v

31.10.2012 19:19:25

0
İlk oyunundan daha iyi olacağı kesin. Karanlık ve mekan oyuncuyu çok daha fazla etkileyecek gibi. Benim klasik oyunlarımdan biridir ve oynamayan varsa kesin denemeli.

smalsrol

31.10.2012 19:17:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: Frost Troll Amnesia The Dark Descent oynadım resident evil 1 oynarken korktuğumun onda biri kadar korkmadım. yada silent hilldeki kadar. hatta hiç korkmadım. Dead Space serisi ise oynadığın zorlukla orantılı gerilim yaşatıyor. casualda oynarsan mesela hiç bişi anlamazsın en zorunda açıp mermi hesabı yapıp nasıl hayatta kalırım diyeceksin zevk odur işte.
Ben hiç bir oyunu normal veya basit zorlukta oynamam, Hardcore oyuncusuyum. Ama sen kendinle çelişiyosn, mermi hesabı yapınca daha zevkli diyorsun fakat Amnesia oyununda elinde hiç bir silah yok, asıl gerilimi o sağlıyor. Fakat şahsen aynı dinamiklere sahip yeni bir oyun çıkarmalarını pek sağlıklı bulmadım.

dedektiv99

31.10.2012 19:17:09

+3
Frost Troll Olmamış kardeşim.Git bidaha oyna. Amnesia'ya korkunç değil diyerek bir ilke imza attın.Halbüki Amnesia oynarken bi gizli kamera taksak ne taklalar attığını göreceğiz.Gelip burda çok bilmişlik yapmanın anlamı yok kardeşim anladın ?

Worms_

31.10.2012 19:15:50

+1
.

Frost Troll

31.10.2012 19:12:06

-4
@smalsrol Amnesia The Dark Descent oynadım resident evil 1 oynarken korktuğumun onda biri kadar korkmadım. yada silent hilldeki kadar. hatta hiç korkmadım. Dead Space serisi ise oynadığın zorlukla orantılı gerilim yaşatıyor. casualda oynarsan mesela hiç bişi anlamazsın en zorunda açıp mermi hesabı yapıp nasıl hayatta kalırım diyeceksin zevk odur işte.

BSC Misafiri

31.10.2012 19:11:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: Frost Troll fare gibi saklanmanın nesi korkunç anlamadım gitti. mücadele edip hayatta kalmaya çalışmak korku hissini bin kat daha iyi yaşatıyor insana. eski resident evil'lar, eski silent hill'ler, dead space'ler gibi olur korku oyunu. hayatta kalmak için mermi sayıcaksın, yaralanıp med kit arıycaksın. gerçekte bile aniden bişi çıksa karşına refleks olarak tokat sallarsın bu oyunda o bile yok. geçiniz...
hayırlısı be gülüm...

BSC Misafiri

31.10.2012 19:11:20

0
Gelmiş geçmiş en korkunç oyun.Dört gözle bekliyoruz.

smalsrol

31.10.2012 18:59:16

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Frost Troll fare gibi saklanmanın nesi korkunç anlamadım gitti. mücadele edip hayatta kalmaya çalışmak korku hissini bin kat daha iyi yaşatıyor insana. eski resident evil'lar, eski silent hill'ler, dead space'ler gibi olur korku oyunu. hayatta kalmak için mermi sayıcaksın, yaralanıp med kit arıycaksın. gerçekte bile aniden bişi çıksa karşına refleks olarak tokat sallarsın bu oyunda o bile yok. geçiniz...
Seni alıp karanlık bir odada Amnesia the Dark descent oynatmak lazım, bak bakalım korkuyormusun korkmuyormusun. Dead Space in birinci oyunu neyse de ikinci oyunu aksiyona kaymış tamamen.

Frost Troll

31.10.2012 18:45:19

-6
fare gibi saklanmanın nesi korkunç anlamadım gitti. mücadele edip hayatta kalmaya çalışmak korku hissini bin kat daha iyi yaşatıyor insana. eski resident evil'lar, eski silent hill'ler, dead space'ler gibi olur korku oyunu. hayatta kalmak için mermi sayıcaksın, yaralanıp med kit arıycaksın. gerçekte bile aniden bişi çıksa karşına refleks olarak tokat sallarsın bu oyunda o bile yok. geçiniz...

BSC Misafiri

31.10.2012 18:26:55

-2
Outlast daha korkunç

BSC Misafiri

31.10.2012 18:26:45

-2
almam ben bu oyunu

BSC Misafiri

31.10.2012 18:26:32

0
arkadaşlar bu da ilk oyunu gibi sadece pc'ye mi özel yoksa konsollara da gelecek mi bilgisi olan varsa ve bunu paylaşırsa sevinirim

BSC Misafiri

31.10.2012 18:26:18

0
İlk oyunun ek paketlerini hala oynuyorum bence süper bir oyun anlaşılan o ki 2. oyunuda onun kadar iz bırakacak.

BSC Misafiri

31.10.2012 18:25:43

+1
Ben 1.10 ile 1.57 arası sizlere ömür.Abdest alıp,namaz kılmaya gidiyorum.Şerefsizim elim ayağım titredi.

asdasdaszaxd

31.10.2012 18:19:03

0
Bulmacalar harika olacak gibi. Video sonlarına doğru ben de bayağı gerildim, o karanlıkta ayak sesleri, domuz çığlıkları çok ürkütücü. Harika bir oyun bizi bekliyor.

Zebercet

31.10.2012 18:08:11

0
chinese room ile işbirliğine gitmeleri çok iyi oldu,videonun son bölümlerinde feci gerildim,the dark descenttan daha iyi ne olabilir derken adamlar yapmış yine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Amnesia: A Machine For Pigs
+ TAKİBE
AL
27 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız