Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amnesia: A Machine For Pigs'in Teaser'ı Yayımlandı


     Bildiğiniz üzere dün, Humble Bundle V'in son günüydü ve büyük bir başarı elde ederek 5 milyon baraşını aşan Humble Bundle V'in oyunlarından birisi de Amnesia: The Dark Descent'ti.
 
     Amnesia'nın ikinci oyunu olacak olan Amnesia: A Machine For Pigs'in sitesinde bulunan geri sayım da dün bitti ve yapımcılar Humble Bundle V'e destek olan herkese teşekkür ederek yeni oyunun teaser'ını yayımladılar.
 
     Dear Esther'ın yapımcısı The Chinese Room ile birlikte ortak olarak geliştirilen Amnesia: A Machine For Pigs'in videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
amnesia frictional games the chinese room a machine for pigs dear esther amnesia the dark descent pc indie teaser trailer
NBA 2K13'ün Yeni Teaser'ı Yayımlandı Dawnguard, Fallout DLC'lerinden Daha Büyük
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

15.6.2012 17:03:18

0
şu müzikler bile oyunun içindeki çaresizliğimizi ne kadar belli ediyor :) ve oyuna gelirsek eminim ilk oyundan 2-3 kat daha korkunç ve muhteşem bir oyun olacak.. Grafikler konusunda çok yenilikler beklemesemde hatta hiçbir yenilik olmasa dahi benim için olurdu ancak bakınca geliştirildiğini görmek çok hoşuma gitti..Özellikle bazı sahnelerde korku iliklerimizden girip popumuzda çıkacak gibi duruyor :D

Sacrer

15.6.2012 14:45:28

0
Zaten korkudan trailera bakamadım ki, sadece dinledim. :)

asdasdaszaxd

15.6.2012 14:20:48

+1
quote:

Orijinalden alıntı: enginyakin Arkadaş bu ne ya :s Katılıyorum size oyun gerçektende ii gerilim yaratıyor ve korkutuyor ama bu grafikler oyunun içine ediyorlar resmen ya :s Keşke biraz olsun geliştirselerdi :)
Nereye ediyor ya ? Saçma sapan konuşmayın şuraya gelip. Bu adamlar, indie yapımcılar. Kaç kişi yapıyor zaten oyunu, imkanları kısıtlı, bu kadar geliyor demek ki ellerinden. Daha iyi oyunlar istiyorsanız, oyunlarını satın alıp destek olursunuz. Teaser da gözüktüğü üzere grafikler daha güzel gözüküyor, ilk Amnesia'nın grafiklerinden. Kaldı ki, bir şehir atmosferi gördük teaser da, çok güzel gözüküyordu. Amnesia'nın grafikleri daha kötüydü buna göre, onda korkmadık mı ? A Machine For Pigs'in grafikleri daha iyi gözüküyor teaser da gördüğümüz kadarıyla. Öyle bir yorum yapıyorsunuz ki, sanırsın, oyunu atari grafikleriyle yapıyorlar. Bu oyunda, dosthane ve sevimli bir şeyler yok Thomas Grip'in söylediği gibi. Grafikler bu karanlık, rahatsız edici ortamlara gayet uygun. Korku oyunları sadece grafikle mi korkutuyor ? Amnesia: The Dark Descent da ne kadar etkileyici ve rahatsız edici atmosfer ve sesler olduğunu gördük. Karanlıkta saklandığımız da, bir şey göremesek bile sesler ve atmosfer yüzünden ürküyorduk. Katıksız korku olacak bu oyun, Amnesia: The Dark Descent'ı geçecek.

Tfn123

15.6.2012 13:51:16

+1
quote:

Orijinalden alıntı: enginyakin Arkadaş bu ne ya :s Katılıyorum size oyun gerçektende ii gerilim yaratıyor ve korkutuyor ama bu grafikler oyunun içine ediyorlar resmen ya :s Keşke biraz olsun geliştirselerdi :)
Arkadaşım bir korku oyununda çok mükemmel grafiklere gerek yok. Gördük Resident evil 6 'yı falan 600 kişilik bir oyunda çalışan firma adam gibi bir korku oyunu yapamıyorlar.Bu indie yapımcılar belkide 10-15 kişi grup ile oyun yapıyorlar. Daha iyisini yapıyorsan sen yap. Bu oyunun grafiklerinden ziyade atmosferi yeter. Dediğim gibi 600 kişilik çalışan bir oyunda yapamayan bir firma 10 15 kişilik yapılan oyunlardan örnek alsınlar. Ben merakla bekliyorum. Frictional Games+ thechineseroom= Saf korku oyunu!

enginyakin

15.6.2012 13:43:41

-3
Arkadaş bu ne ya :s Katılıyorum size oyun gerçektende ii gerilim yaratıyor ve korkutuyor ama bu grafikler oyunun içine ediyorlar resmen ya :s Keşke biraz olsun geliştirselerdi :)

BSC Misafiri

15.6.2012 12:10:15

+1
şöyle oyunlar ne kadar az yahu. insan üzülüyor. bir oyunda olmazsa olmaz şeey adrenalindir. şimdiki oyunların çoğu dü shooterdan ibaret. böyle adrenalinli gerilimli oyunlar maalesef pek yok..

Tfn123

15.6.2012 11:40:31

0
Korkudan altımıza edeceğiz yine! :)

avatar78

15.6.2012 10:15:12

-3
Grafikler harika gözüküyor; domuzlardan korkacağımı pek zannetmiyorum ama Penumbra'da köpeklerden korkmuştum, domuzlardan da korkabilirim. Korku yan öge olursa daha hoş olur, Amnesia'nın hikayesi harikaydı çünkü; gerek konsept tasarımlardan, gerek yazılan hikayeden konu ağırlıklı olacağını sanıyorum. Müziklerle de desteklenirse favori oyunum olabilir; şüphem yok.

gam3hunter

15.6.2012 10:15:12

+2
özünü koruyan gerçek bir korku oyunu____ millet artık asıl korkuyu bu tarz oyunlar özünü kaybedecek mi diye yaşıyor ya :)

Revanche

15.6.2012 10:08:54

0
Amnesia'da en çok korkutan şey grafiklerin kötü olmasıydı bakalım bu oyun eskisi kadar korkutabilicekmi ^^

dovahkiin666

15.6.2012 08:58:25

0
sh*t just got real.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Amnesia: A Machine For Pigs
+ TAKİBE
AL
27 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız