Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

American McGee'den OZombie Geliyor


      Wolfenstein, Doom ve Quake gibi farklı ve isim yapmış projelerde yer almasına rağmen liderlik ettiği Alice ve Alice: Madness Returns oyunları ile hatırladığımız American McGee'nin yeni oyunu OZombie, Kicstarter projesi olarak ortaya çıktı.
 
      Dün başlatılan Kickstarter kampanyası ile günyüzüne çıkan OZombie'nin kampanya bitiş tarihi ise 5 Ağustos olarak gözüküyor. Spicey Horse Games'in hedeflediği rakam ise 950.000$ olarak açıklanmış.
 
     Oyunun açıklanan özelliklerine baktığımızda ise tıpkı Alice evreninde olduğu gibi karanlık ve Steampunk atmosferini içerdiğini görüyoruz. Zaten yayınlanan konsept tasarımlarında da bu durum net bir şekilde ifade edilmiş. İsminden de anlaşılacağı gibi L. Frank Baum'un ünlü eseri Wizard of Oz, yani Oz Büyücüsü'nden esinlenen OZombie hikaye ve karakterlerini Oz evrenini içeren 14 kitaptan alacak.
 
     Action Adventure türünde olan oyun Unity3D motoruyla geliştiriliyor. Oyunun çıkış platformları ise PC, Mac, Linux ve son çıkan tabletler olarak açıklanmış durumda. Oyunun Kickstarter sayfasına buradan, konsept tasarımlarına ve kickstarter videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
OZombie American McGee PC Linux Mac Tablet Action Adventure L. Frank Baum
Saint's Row 4 Avustralya'da Reddedildi The Division PC'lere Gelebilir

BSC Misafiri

25.6.2013 13:38:58

+1
Bu adam da iyi alıştı oyunları beleşe getirmeye.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
OZombie
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız