Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amazon U.K. The Legend of Zelda: Skyward Sword'u Switch için Listeledi

 
The Legend of Zelda: Skyward Sword, Amazon U.K. tarafından Switch için listelendi.

The Legend of Zelda: Skyward Sword Kasım 2011'de Wii için çıkışını gerçekleştirmişti ve tüm oyun hareket kontrolcüleri etrafında oluşturulmuştu. Oynamak için Wii Remote, Nunchuck ve Wii MotionPlus gerektiriyordu.

Nintendo'dan oyunun Switch'e geleceğiyle ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Nintendo sözcüsü 2018'de Eurogamer'a yaptığı açıklamada "Şu anda The Legend of Zelda: Skyward Sword'u Nintendo Switch'e getirme planımız yok." diye belirtmişti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Skullgirls Mobile ve Skullgirls 2nd Encore için DLC Karakteri Annie Duyuruldu Rainbow Six Siege: Shadow Legacy Operasyonu Tanıtıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.8.2020 14:27:06

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyun gelmez çünkü Switch kolları uyumsuz bu konuda, oyunu ya Switch için kontroller için yeniden remake yapacaklar yada oyunla beraber oyuna özel Switch için kol ile cikaracaklar
Sadece emu ve bir Ds4 kontrolcüsü ile dahi oynayabildiğin oyunu gelmez, baştan yapmaları lazım demen komik. Ayrıca Switch kolları ile de pek uyumsuz değil, hareket kontrolleri emulatörle bile çalışıyorken Nintendo mu zorluk yaşayacak konsola getirirken ?

BSC Misafiri

17.8.2020 08:13:47

0
Bu oyun gelmez çünkü Switch kolları uyumsuz bu konuda, oyunu ya Switch için kontroller için yeniden remake yapacaklar yada oyunla beraber oyuna özel Switch için kol ile cikaracaklar

BSC Misafiri

17.8.2020 06:29:08

0
Ocarina of time ve majora mask varken bu oyunu getirmeleri çok saçma.

İdrak İstimlak

17.8.2020 01:21:55

0
Nintendo bu yıl bayağı bir sessiz gitti şu ana kadar ama yeni nesil konsolların çıkışı ile oyunlar yağmur gibi gelecek. Ben bu oyunla beraber, Mario Galaxy'leri bekliyorum, bakalım neler gelecek bu yıl?

BSC Misafiri

16.8.2020 22:22:41

0
Belli başlı 3D Zelda ve Mario oyunlarının remastered sürümlerinin birkaç ay içinde Switch’e geleceği duyumu bir süredir var. İki markanın da 35’inci senesi. Yarın için bir duyuru olacak benzeri konuşuluyor belki bunlarla alakalıdır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız