Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amazon Konsol Projesine Bir Transfer de Valve'den


    Geçtiğimiz gün Amazon'un Android tabanlı bir konsol geliştirdiğine dair söylentiler çıkınca, oyuncular da LinkedIn profillerini karıştırmaya başlamıştı. Dün, size konsolun ciddiyetinden bu haberde bahsetmiştik. Ancak gün geçtikçe profillerden daha fazla sonuçlar alınmaya devam ediyor.
 
    Gelen en son keşfe göre Valve'in önemli isimlerinden Tom Leonard, geçtiğimiz Temmuz ayında Amazon'a geçiş yapmış. 2002 senesinden beri Valve'da Kıdemli Yapımcı konumunda görev alan Leonard, 11 yıllık kariyerinde Half Life 2, Left 4 Dead, Portal 2 ve Half Life 2'nin Episode oyunlarında kıdemli yapımcılık yaptı. Ayrıca Leonard, Left 4 Dead 2'nin gelişim sürecini yöneten isim oldu. Tom Leonard, bundan sonra Amazon'da yazılım(oyun) geliştirme işlerinin başındaki isim olacak.
 
Amazon'dan nasıl bir konsol göreceğiz bilemiyoruz fakat bu 'transfer' haberleri bile oyuncuları heyecanlandıracağa benziyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
amazon android konsol oyun konsolu
Splinter Cell: Blacklist'in Sistem Gereksinimleri Wasteland 2'den Yeni Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.8.2013 11:09:25

0
Gelsin,gelsin de eğer 3 büyüklere alternatif olabilcek kapasitede gelirse ve kaliteli exlere sahip olarak gelecekse buyursun.

BSC Misafiri

11.8.2013 02:30:12

0
Android tabanlı konsol ne ya yine hard core olmayacak Pac man oynamak için konsol alınmaz Ouya gibi bişey çıkar ortaya en fazla Öyle next gen beklemeyin

- The Stig -

10.8.2013 23:03:30

0
Ben konsol atılımını Samsung'dan, Apple'dan beklerken Amazon'dan gelmesi beni şaşırttı. Valve'nin zaten olacağını herkes hissediyor fakat ben Samsung ile birlikte bişeyler yaparlar diye düşünüyordum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız