Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amazon Fransa, Bloodborne'u PC İçin Listeledi (Güncelleme)


Güncelleme: Amazon Fransa'daki güncellemeyle beraber Bloodborne'un sitedeki sayfasından PC ibaresi kaldırıldı.
 
    Resmi çıkışını yapan Bloodborne, aldığı inceleme puanlarıyla beraber dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Sadece PS4 için duyurulan oyun, PC için de listelendi.
 
    Amazon'un Fransa ayağı Bloodborne'u PC için listeledi. Tabi ki oyunun PC sürümü henüz satışa sunulmuş değil. Daha önce Amazon Fransa, Call of Duty: Black Ops II, Killzone Trilogy ve Assassin's Creed Anthology'nin haricinde GTA V'in PC sürümünü ve The Last of Us'ın PS4 paketini duyurudan önce listelemesiyle biliniyor. Ne dersiniz, bu da doğru çıkar mı?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Demon's Souls 2 Demon's Souls Dark Souls Project Beast PS4 Playstation 4 RPG JRPG Korku BloodBorne Sony
"Oyuncuların %64'ü Gördükleri Grafiklerin Hangi Platforma Ait Olduğunu Anlayamıyor" İlk Borderlands Oyunu da PS4 ve Xbox One'a Gelebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

stun

26.3.2015 15:57:23

-1
quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH Beyler imza atmayı unutmayın ...

https://www.change.org/p/from-software-release-bloodborne-for-the-personalized-computing-platform
oyunu açarken bütün hakları sony e aittir yazıyor ben söyliyimde umudun varsa.. at çöpe.. yada ps4 al

obantr

25.3.2015 13:35:39

0
Arma 3 gibi kaliteli oyunlar varken çıksada almam bu oyunu

Shingo Yabuki

25.3.2015 10:03:46

-2
Sende haklısın hiç böyle düşünmemiştim, bir tane pc oyunu da ps4'e cıksın dediğimi hatırlamıyorum :D:D bir moba istiyorum ama gelsin artık... Bu konu saçma bence de cıkmaz, MS bütün xbo oyunlarını cıkartıyor diye, pc' oyuncuları da haklı olarak bir umutlanma var gibi. Ama sony , ms'tun aksine pc ile hiç bir baglantısı yok. Ms zaten bir işler planlıyor bana çok şüpheli geldi, yok korsan win 7 bile bedavaya win 10 alacak, xbo dan aldıgınız oyunu pcde almanıza gerek yok falan, bi haltlar karıştırıyor ama tartışma yeri burası değil. Sadece sşunu söyliyeyim, MS'tun sizi şımartmasına izin vermeyin Sony tarafında o işler çok zor.

lostrock

25.3.2015 01:26:30

0
bu oyun sadece dark souls serisini yapan firma tarafından yapılmıyor bizzat sony nin yapımcı firmalarının yardımı var bunu haber yapan arkadaş sizinle sadece dalga geçiyor bunun doğru olmadığını herkes biliyor, oyuna gelmeyin bu oyun ps4 için bir firmanın yaptığı oyun değil bizzat sony nin kendi geliştiricileriyle dark soul yapımcısının ortak oyunu kısacası bu oyunun tüm isim hakları sony e ait malesef.

Attila the Great

25.3.2015 01:16:29

0
Pc ye çıksa fena olmaz hani, başından beri takip ettiğim bir oyun. Ama konsolda oynamak, kesinlikle daha keyifli olur.

Persona_Non_Grata

25.3.2015 00:41:12

0
herkes aptal , siz çok akıllısınız ha, neymiş neden pc ye çıkmazmış. adamlar pc ye çıkartırsa bu oyunları, konsollarını nasıl satacaklar? kim alır konsolu o zaman? adam gider en iyi pc yi toplar uncharted ı, god of war u oynar. ne anladım o zaman konsoldan ben? bir tane konsolcunun da sadece pc ye çıkan oyunları keşke konsola da çıksa dediğini duymadım. hep pc ciler bi kampanya peşinde. sizin master race (!!!) i nize yakışmıyor bu durum. ;)

stun

24.3.2015 23:18:05

-2
arkadaşlar şöyle bir gerçek var.. ps4 ü alma sebeplerimizden biride exc oyunlardır.. biz makinayı buyuzden alıyoruz.. butun oyunlar butun platformlara çıkıcak olsa zaten pc toplar herkes.. editörler bile konsolun yılını degerlendirirken exc sayılarına ve niteliklerine bakarlar.. şimdi... dürüst olalım.. ps4 e ne kadar exc çıkarsa benim verdiğim parayı okadar haketmiş olacak makina .. olay budur yani..

PixelbyPixel

24.3.2015 21:49:45

+3
Öncelikle belirtmek istiyorum: ''Ben bir konsol oyuncusuyum'' PS1'den bu yana çıkan tüm PS masaüstü konsollarına sahip olmakla birlikte geçtiğimiz nesilde bir de Xbox360 edinmiştim ve her kuruşuna değmişti, çok güzel bir cihazdı gerçekten. Bu nesilde de tercihimi PS4'ten yana kullandım kendimce geçerli sebeplerden dolayı. ...ve ben konsol oyuncusundan önce bir ''OYUNCUYUM''. Platformlar sevdiğim oyunları oynamam için varlar. RDR tost makinesi exclusive olarak çıksa alır yine oynardım. Sony veya Microsoft'tan hissem yok, babamın oğulları değiller, kızlarına talip değilim. Konuya gelince... Oyunun yayımcılığı ve hakları Sony Computer Entertainment üzerinde olduğu için ne yazık ki olabilirliği pek mümkün görünmüyor. Şahsen oyunun XBONE'da dahil diğer tüm platformlara çıkmasını isterdim. Nedir bu konudaki bazı arkadaşların ''PC'ye çıkarsa çocuğumu yakarım'' tavrı? Fena mı olurdu arkadaşlar, ne kaybederdiniz? Aksine oyunu konuşup tartışabileceğimiz daha büyük bir oyun topluluğumuz olmaz mıydı? Her ne kadar platformların kendi exclusive oyunlarının olmasına bir oyuncu olarak vicdanen karşı olsam da firmaları suçlayamıyorum, sonuçta onlar da konsollarını satabilmek için bu tür anlaşmalara gitmek durumunda kalıyorlar. O adamlar haklı yani, Sony veya Microsoft sevabına yapmıyor bu işi, para kazanmak için yapıyorlar exclusive oyunları ve para kazanmaya devam etmek zorundalar. Ama sizleri hiç anlamıyorum. Ne kazancınız veya kaybınız var da güzel bir oyunun diğer platformlara gelme ihtimali bile sizi çıldırtıyor? Gerçek hayatta da böyle misiniz siz? En iyisi bende olsun, en güzel ben giyineyim, en iyi arabaya ben bineyim, benim dışımdakiler sürünsün modunda mı yaşıyorsunuz hayatı? Bu bencilliğinizin kaynağı nedir? Sadece bir kitleyi hedef almıyorum burada. Genel olarak platformlar arası sürtüşmeler başlatan herkese soruyorum. PC, PS veya Xbox kullanıcısı olsun şu fanatikliği yapan herkese soruyorum. Amacınız nedir?

BSC Misafiri

24.3.2015 20:57:03

-4
quote:

Orijinalden alıntı: stalker(1979) Adama bak yaa. PC'ye çıkarsa Sony'e küfredermiş. PC'ye çıkarsa senin zararın veya yararın nedir. Elindeki playstation 4 daha da değerleniyor mu? Bu çekememezlik nedir arkadaş. Sadece PC'ye veya Xbox'a çıkan bir oyunun playstation 4'e çıkmasını istemez miydin?
Bu rabbena hep banaaaaaaaaacılıktan vazgeçemedi insanımız ne yazık ki:(
İyide neden tek taraflı düşünüyorsunuz birçok kişi bu oyunlar için konsolu alıyor eğer oyunlar pc'ye çıkmaya başlayacaksa arkadaşların yatırımı yanlış bir karar oluyor. O arkadaşlarda eminim ki ps4 vs almak yerine pc'lerini güçlendirme yoluna giderlerdi. Sony çok iyi biliyor bu durumu böyle birşey beklemeyin firma böyle karlı bir durumdayken kendi ayağına sıkmaz zaten satışları iyi adamların.

Source

24.3.2015 20:45:53

+1
Bu oyun PC için çıkacak bence ki inşallah çıkar son detay seviyesinde oynamak çok daha zevkli olacaktır. :)

EyesNight

24.3.2015 20:41:14

+2
quote:

Orijinalden alıntı: stalker(1979) Adama bak yaa. PC'ye çıkarsa Sony'e küfredermiş. PC'ye çıkarsa senin zararın veya yararın nedir. Elindeki playstation 4 daha da değerleniyor mu? Bu çekememezlik nedir arkadaş. Sadece PC'ye veya Xbox'a çıkan bir oyunun playstation 4'e çıkmasını istemez miydin?
Bu rabbena hep banaaaaaaaaacılıktan vazgeçemedi insanımız ne yazık ki:(
Helal sana usta böyle devam adamların egosu fazla geniş :) o yüzden pc'ye gelse halbuki ne güzel olucak modlarıda ekleseler tadundan yenmez

Source

24.3.2015 20:34:58

-2
Doğru olabilir zaten Sony bu oyunun isim haklarınıda başkalarına kaptırmış :D

metebyr

24.3.2015 20:21:35

0
pc tarafında da artık satışlar iyi oluyor korsana yönelim gün geçtikçe azalıyor, sonyde işler iyi gitmiyor malum ve çıkıp ps4 ile oynandıktan sonra belki pc tarafında da para kazanmak isteyebilir. sonuçta steamde bol bol satar ps4 de zaten satacağını satmış olur.

vito_scaletta1

24.3.2015 20:07:47

+2
quote:

Orijinalden alıntı: stalker(1979) Adama bak yaa. PC'ye çıkarsa Sony'e küfredermiş. PC'ye çıkarsa senin zararın veya yararın nedir. Elindeki playstation 4 daha da değerleniyor mu? Bu çekememezlik nedir arkadaş. Sadece PC'ye veya Xbox'a çıkan bir oyunun playstation 4'e çıkmasını istemez miydin?
Bu rabbena hep banaaaaaaaaacılıktan vazgeçemedi insanımız ne yazık ki:(
Çok haklısınız hocam.

stalker(1979)

24.3.2015 20:01:39

0
Adama bak yaa. PC'ye çıkarsa Sony'e küfredermiş. PC'ye çıkarsa senin zararın veya yararın nedir. Elindeki playstation 4 daha da değerleniyor mu? Bu çekememezlik nedir arkadaş. Sadece PC'ye veya Xbox'a çıkan bir oyunun playstation 4'e çıkmasını istemez miydin? Bu rabbena hep banaaaaaaaaacılıktan vazgeçemedi insanımız ne yazık ki:(

EmreD34

24.3.2015 19:56:41

-1
Sony,Microsoft gibi değil getirmez bu oyunu bilgisayara.

Master_Evil

24.3.2015 19:49:55

-1
bugün pc forumunda biri last of us cdkey'i istiyordu, konuyu silmeselerdi efsane olacaktı

Venomstr

24.3.2015 19:39:03

-1
benim eleştirdiğim şu... böyle birşeyin olabilirliği yok. mümkün değil... insanları boş yere oyalamak gibi düşünüyorum. Konsol-PC dünyasına hakimseniz zaten bunun olamayacağını bilirsiniz... bu yüzden magazinsel olduğunu düşündüm. insanları boş yere oyalamak gibi... haberin olabilirliği olmadığı için "Haberi mantıksız buldum"

SenJi

24.3.2015 19:22:16

+1
Şu siteyi çöpe çeviren ps fanları olmasa acaba nasıl olurdu bu site.Yemin ediyorum artık haber yorumlarına bakmaya çekiniyorum.Ya sonydende oyunlardanda uzak olduğu halde çıkıpta sony propagandası yakıcaka kadar yüksek seviyeli kişilerdi bu sony fanboyları.İşin komik tarafı bu fanboylar ps4ü olmadığı halde sanki vamrışcasına konuşan hep ailesinin ps4 alma hayeliyle yaşayan daha kullanmadığı makinayı göklere çıkartan tipler. Telefondan bakıyorum arada haberlere felan neredeyse her haberde ms ile alakası olsun olmasın bir laf atma ve ps4ğ yüceltme yorumu veya pcyi kötüleyip ya allah p4 tarzında yorumlar var.Şurada düzgün bir admin olsa ve bu tarz boş yorumları ve bu tarz üyeleri banlasa cidden çok şey değişir.

David Attenborough

24.3.2015 19:20:05

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Quirah

Yahu şaka gibisiniz. Haberde ne taraflı bir cümle var ne de başka bir şey. Sadece olan şeyi aktarıyoruz. IGN aynı haberi yapınca neden fanboy olmuyor da biz yapınca fanboy oluyoruz? http://uk.ign.com/articles/2015/03/24/amazon-france-lists-bloodborne-for-pc?utm_campaign=ign+main+twitter&utm_source=twitter&utm_medium=social Bu haberi ben "Bloodborne PC'ye de geliyor!" diye magazinsel başlıkla atamaz mıydım? Atan siteler yok mu? Var. Ama tepki çekmemek için sadece bir listeleme olduğunu, bunun kesin bir durum olmadığını bildiriyoruz haberde. Üzerine, gelen güncellemeyle beraber anında haberi değiştiriyoruz. Eee daha neyin tepkisini gösteriyorsunuz? Ben PC oyuncusuyum demek hiç konsol oynamadığım anlamına mı geliyor? PS One sahibiydim Crash'inden tut diğer oyunlara kadar oynamışım. PS2 neslinde PC'ye geçiş yaptım ama diğer konsolları da takip ettim. PS3 neslinde Xbox 360'ım vardı, bu nesilde de ilerde bir yerde PS4 alacağım ama PC oyuncusu olarak kalacağım çünkü PC bana daha yakın ve kontrolleri daha rahat geliyor. Alkan abiyle olan olayı da bir tek siz ciddi anlamışsınızdır sanırım. Ofise gittiğimde şakasına dedim onları ki ona gösterdiğim karşılaştırma görüntüsü de Reddit'in PC Master Race subredditine aitti. Bütün her şeyin dalgaya alındığı bir bölüm yani.
Bunları ciddiye alıp cevap vermeniz hata. Bırakın kendi kafalarına göre atıp tutsunlar. Sizin kim olduğunuzu bilen bilir nasıl olsa. Kendinizi bu şahıslara açıklayarak kendilerini bir şey zannetmelerine sebep oluyorsunuz. Bir editör olarak yorumlar karşısında daha soğukkanlı olmanız gerekir bence.

porsux

24.3.2015 19:17:28

+1
böyle birşeyin ihtimali bile bazı arkadaşları sinir küpüne çevirmiş. nasıl egoist insanlar olduk biz böyle yav..

vito_scaletta1

24.3.2015 19:11:14

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri bu oyun pc ye çıkarsa çok ağır küfrederim sony e....
Neden?

BSC Misafiri

24.3.2015 19:10:36

-3
bu oyun pc ye çıkarsa çok ağır küfrederim sony e....

BSC Misafiri

24.3.2015 19:10:31

-1
Sanırım haberiniz yok. Bu oyunu Sony yöneticisi Shuei Yoshida özel olarak yaptırdı. From Software'i çok eskiden beri tanıyor :)

pcrex

24.3.2015 19:10:30

+3
çıksa güzel olur ama çoğu sony hayranı arkadaşlar ciddi hayal kırıklığı yaşarlar, malum onlar özel insanlar. onların oynadığı oyunu başkaları da oynarsa olmaz.

Quirah

24.3.2015 19:08:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind

Lafı cuk oturtmuşsun. Ne fuarlar düzenlendi, VR projeleri ile ilgili ne bilgiler yayımlandı, n4g, neogaf gibi yerlerde ne haberler yapıldı konsollar adına ama tık yok. Hatta bu haberlerin sıklığı yüzünden NeoGaf'a konsolcular damgası bile vuruldu tartışmalarda. Düşünün o kadar sık haber girildi. Gel gör ki buradaki haberlerin içeriği özellikle belirli bir editör tarafından neredeyse aynı noktaya yönelik. 999 milyar yıldır yapılan bir hatanın haberi PC lehine hiç geciktirilmeden girilebiliyor. İş güçte yok hani. Şu Microsoft buluşmasında da ne tür bir bakış açısına sahip oldukları ayan beyan ortaya çıktı... Kaldı ki onu bırak, yorumları ile falan zaten kendisini her alanda belli etti. Gta 5 önceki nesil konsollara çıktığında "640p 20fps hmm değişik bir oyun zevki" dediğini (hatta benim mesajıma) ayan beyan bilirim. Bizzat konsol-pc adına yaptıkları programda Alkan'ın sözleri var; Samet geldi yanıma "ağabey Dying Light'ı gördün mü konsolda ps2 gibiymiş grafikleri" falan diye ağzının suyu akarak gelmiş söylemiş. Hatta Alkan oyun çıktıktan sonra gördüğü karşılaştırmalarla hiç bir fark olmadığını söyleyip, medyanın bu tür konular üstüne manipüle edişine-edilişine gönderme yapmıştı. Haberi yok ki aynısı kendi sitesinde oluyor Gerek ülkemizin pazar durumunun getirdikleri, gerekse sitenin çok büyük çoğunluğunun babadan kayırma bilgisayarlar dışında bir alet ile tanışık olmamaları sebebi ile bu tarz haberleri "hit" toplamak açısından iyi suistimal ettiler. Halbuki yaşı ve tecrübeleri çerçevesinde kendisi de ne kadar oyuncu(?) olduğunu biliyor... Sağlık olsun. Siyah olmazsa beyazın anlamı kalmıyor.
Yahu şaka gibisiniz. Haberde ne taraflı bir cümle var ne de başka bir şey. Sadece olan şeyi aktarıyoruz. IGN aynı haberi yapınca neden fanboy olmuyor da biz yapınca fanboy oluyoruz? http://uk.ign.com/articles/2015/03/24/amazon-france-lists-bloodborne-for-pc?utm_campaign=ign+main+twitter&utm_source=twitter&utm_medium=social Bu haberi ben "Bloodborne PC'ye de geliyor!" diye magazinsel başlıkla atamaz mıydım? Atan siteler yok mu? Var. Ama tepki çekmemek için sadece bir listeleme olduğunu, bunun kesin bir durum olmadığını bildiriyoruz haberde. Üzerine, gelen güncellemeyle beraber anında haberi değiştiriyoruz. Eee daha neyin tepkisini gösteriyorsunuz? Ben PC oyuncusuyum demek hiç konsol oynamadığım anlamına mı geliyor? PS One sahibiydim Crash'inden tut diğer oyunlara kadar oynamışım. PS2 neslinde PC'ye geçiş yaptım ama diğer konsolları da takip ettim. PS3 neslinde Xbox 360'ım vardı, bu nesilde de ilerde bir yerde PS4 alacağım ama PC oyuncusu olarak kalacağım çünkü PC bana daha yakın ve kontrolleri daha rahat geliyor. Alkan abiyle olan olayı da bir tek siz ciddi anlamışsınızdır sanırım. Ofise gittiğimde şakasına dedim onları ki ona gösterdiğim karşılaştırma görüntüsü de Reddit'in PC Master Race subredditine aitti. Bütün her şeyin dalgaya alındığı bir bölüm yani.

Persona_Non_Grata

24.3.2015 18:51:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind
alıntı:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Edıtor baslık uyumu

Lafı cuk oturtmuşsun. Ne fuarlar düzenlendi, VR projeleri ile ilgili ne bilgiler yayımlandı, n4g, neogaf gibi yerlerde ne haberler yapıldı konsollar adına ama tık yok. Hatta bu haberlerin sıklığı yüzünden NeoGaf'a konsolcular damgası bile vuruldu tartışmalarda. Düşünün o kadar sık haber girildi.

Gel gör ki buradaki haberlerin içeriği özellikle belirli bir editör tarafından neredeyse aynı noktaya yönelik.

999 milyar yıldır yapılan bir hatanın haberi PC lehine hiç geciktirilmeden girilebiliyor. İş güçte yok hani. Şu Microsoft buluşmasında da ne tür bir bakış açısına sahip oldukları ayan beyan ortaya çıktı...

Kaldı ki onu bırak, yorumları ile falan zaten kendisini her alanda belli etti. Gta 5 önceki nesil konsollara çıktığında "640p 20fps hmm değişik bir oyun zevki" dediğini (hatta benim mesajıma) ayan beyan bilirim.

Bizzat konsol-pc adına yaptıkları programda Alkan'ın sözleri var; Samet geldi yanıma "ağabey Dying Light'ı gördün mü konsolda ps2 gibiymiş grafikleri" falan diye ağzının suyu akar gelmiş söylemiş. Hatta Alkan oyun çıktıktan sonra gördüğü karşılaştırmalarla hiç bir fark olmadığını söyleyip, medyanın bu tür konular üstüne manipüle edişine-edilişine gönderme yapmıştı. Haberi yok ki aynısı kendi sitesinde oluyor

Gerek ülkemizin pazar durumunun getirdikleri, gerekse sitenin çok büyük çoğunluğunun babadan kayırma bilgisayarlar dışında bir alet ile tanışık olmamaları sebebi ile bu tarz haberleri "hit" toplamak açısından iyi suistimal ettiler.

Halbuki yaşı ve tecrübeleri çerçevesinde kendisi de ne kadar oyuncu(?) olduğunu biliyor...

Sağlık olsun. Siyah olmazsa beyazın anlamı kalmıyor.
bir de kafasına göre insanların yorumlarını siler, tahrik edici mesajları siliyormuş, yersen! ne tahrik edici mesajları silmediğini gördüm.

freshmind

24.3.2015 18:42:15

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish- Edıtor baslık uyumu
Lafı cuk oturtmuşsun. Ne fuarlar düzenlendi, VR projeleri ile ilgili ne bilgiler yayımlandı, n4g, neogaf gibi yerlerde ne haberler yapıldı konsollar adına ama tık yok. Hatta bu haberlerin sıklığı yüzünden NeoGaf'a konsolcular damgası bile vuruldu tartışmalarda. Düşünün o kadar sık haber girildi. Gel gör ki buradaki haberlerin içeriği özellikle belirli bir editör tarafından neredeyse aynı noktaya yönelik. 999 milyar yıldır yapılan bir hatanın haberi PC lehine hiç geciktirilmeden girilebiliyor. İş güçte yok hani. Şu Microsoft buluşmasında da ne tür bir bakış açısına sahip oldukları ayan beyan ortaya çıktı... Kaldı ki onu bırak, yorumları ile falan zaten kendisini her alanda belli etti. Gta 5 önceki nesil konsollara çıktığında "640p 20fps hmm değişik bir oyun zevki" dediğini (hatta benim mesajıma) ayan beyan bilirim. Bizzat konsol-pc adına yaptıkları programda Alkan'ın sözleri var; Samet geldi yanıma "ağabey Dying Light'ı gördün mü konsolda ps2 gibiymiş grafikleri" falan diye ağzının suyu akarak gelmiş söylemiş. Hatta Alkan oyun çıktıktan sonra gördüğü karşılaştırmalarla hiç bir fark olmadığını söyleyip, medyanın bu tür konular üstüne manipüle edişine-edilişine gönderme yapmıştı. Haberi yok ki aynısı kendi sitesinde oluyor Gerek ülkemizin pazar durumunun getirdikleri, gerekse sitenin çok büyük çoğunluğunun babadan kayırma bilgisayarlar dışında bir alet ile tanışık olmamaları sebebi ile bu tarz haberleri "hit" toplamak açısından iyi suistimal ettiler. Halbuki yaşı ve tecrübeleri çerçevesinde kendisi de ne kadar oyuncu(?) olduğunu biliyor... Sağlık olsun. Siyah olmazsa beyazın anlamı kalmıyor.

Megathrone26

24.3.2015 18:27:03

+1
Bence yanlistir. Sony japonya da isin icinde oldugundan boyle birseyin olacagini sanmiyorum ama pcye de cikmasini isterdim aslinda

osmandemi2

24.3.2015 18:24:47

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne
alıntı:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Bide çıksaydı konsolcular sinirinde ölürlerdi herhalde, pc'yi her alanda kıskanıyor fakat asıl darbeleri olan exc lafını devamlı sürüyorlar ya öne :D


pc nin neyini kıskacanaz la? daha 2 yıllık gta 5 çıkmadı senin pc ne. red dead redemption gibi şaheser çıkmadı. the last of us , uncharted, god of war , heavy rain leri saymıyorum.
Valla çok doğru söz ps4 çıkınca ps3 ü satmıştım.Şimdi çok kızıyorum kendime 2 yıl ömrü varmış daha cihazın pc bana göre fps de iyi yoksa ps oyunları harika

KuvvetMira27

24.3.2015 18:13:20

-1
Heyecan yapmış millet :D

Persona_Non_Grata

24.3.2015 18:07:00

-1
quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom Bide çıksaydı konsolcular sinirinde ölürlerdi herhalde, pc'yi her alanda kıskanıyor fakat asıl darbeleri olan exc lafını devamlı sürüyorlar ya öne :D
pc nin neyini kıskacanaz la? daha 2 yıllık gta 5 çıkmadı senin pc ne. red dead redemption gibi şaheser çıkmadı. the last of us , uncharted, god of war , heavy rain leri saymıyorum.

MonacoDoom

24.3.2015 18:02:12

0
Bide çıksaydı konsolcular sinirinde ölürlerdi herhalde, pc'yi her alanda kıskanıyor fakat asıl darbeleri olan exc lafını devamlı sürüyorlar ya öne :D

Vendrick

24.3.2015 17:50:52

0
PS4 den başka platforma çıkacağını düşünmüyorum bi hata sonucu yada bilerek yapılmış birşey olabilir.

Kasatka

24.3.2015 17:30:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: weNM
alıntı:

Orijinalden alıntı: nagrith

alıntı:

Orijinalden alıntı: weNM

alıntı:

Orijinalden alıntı: nagrith

alıntı:

Orijinalden alıntı: weNM

Dün itibariyle Sony, Bloodborne'un trademark haklarını bırakmış durumda. http://tsdr.uspto.gov/#caseNumber=86262151&caseType=SERIAL_NO&searchType=statusSearch


arkadaşım bir önce trademark nedir ip nedir öğren öyle gel. bu hiç birşey ifade etmiyor. ha bloodborne adlı yeni bir oyun çıkarılabilir şu anda. ama geliştirilişmiş olan oyun Sony'e ait ve zaten Sony eşyapımcı bu oyunda. zaten 2-3 güne isim hakkı süresini uzatırlar. 2 günde bloodborne adında başka bir oyun çıkarırsan isim senindir ama :D


Belki aynı adamlar oyunu PC'ye port edip yayınlayacak oyun haklarını alıp. Sony kendi eliyle oyunu geliştirmedi, from sofware oyunu geliştirdi. Her şey olabilir, bunlar hep possibility. Ayrıca PC'de dağıtım artık işe yaramaz bir şey. Herkes Steam'ın ne kadar kullanışlı ve ileri seviyede olduğunu görüyor. Dijital bir şekilde oyunu satabilirler.


sony oyunu from software'le beraber geliştirdi arkadaşım. sony'nin stüdyosu olan japan studio ile beraber geliştirildi. Oyun tamamiyle Sony'ye ait. her hakkı elinde. god of war'dan uncharted'tan hiçbir farkı yok. neden anlamak istemiyorsunuz çözemedim


Tek neden ne biliyor musun. exclusive olan yapımlardan nefret ediyorum olmam. Uncharted'ı ben nasıl PS'de oynadı isem aynı şekilde PC'imde de oynamak isterim, insanların beni daima farklı platformlara itmesi basit bir port olayı yüzünden, benim için anlaşılamaz bir şey. Tamamen ticari kafa ve nefret edilesi bir olay ve bunun oyunculukta yeri yok.
Tamam gicigina gitmis okey bizde istiyoruz tek platform tum oyunlari orda oynamak ancak tek platform demek az exc cok platform cok exc demek. Yani ps4 xbox nintendo olmasaydi emin ol oyun piyasasi FPS futbol strateji den ileri gidemezdi. Bi gow cikmazdi uncharted ps3 un olumune yakin last of us ? Hic dusundun mu neden 3. party oyunlar exc oyunlarin yanina neden yaklasamiyor ? Mecbur ok cesitlilige katlanacaz kaliteli oyun icin baska caresi yok bunun/

dreamboi

24.3.2015 17:21:46

0
ahaha bu yüzden ubisoft'u çok seviyorum. ne var ne yoksa hepsini pc'ye de çıkarıyorlar :D

Uzayda Bir Nokta

24.3.2015 17:10:52

0
Umarım çıkar ps4 üme alamayacağım satıyorum çünkü. Oyun pc ye çıkamaz gibi geliyor çünkü pc ye çıkan oyunlar ps4 e de port ediliyor ama ps4 e çıkan oyunları pc ye port etmek çok uzun sürüyor. GTA 5 deki gibi. Çıksa da 1 yıl geçer en az.

kurtbecer

24.3.2015 16:32:08

+1
Çıkmaz çünkü oyun sadece from software e ait değil. Oyun sony japan ile birlikte gelistirildi. Sony de oyunun haklarina sahip.

Mactavish-

24.3.2015 16:27:29

+3
Edıtor baslık uyumu

Tiny Titan

24.3.2015 16:15:48

0
Ps fanboyları nasilda tutuşmuş tamam olm sakin olun lan siz oynuyorsunuz bir tek bu oyunu

nagrith

24.3.2015 16:09:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: weNM
alıntı:

Orijinalden alıntı: nagrith

alıntı:

Orijinalden alıntı: weNM

alıntı:

Orijinalden alıntı: nagrith

alıntı:

Orijinalden alıntı: weNM

Dün itibariyle Sony, Bloodborne'un trademark haklarını bırakmış durumda. http://tsdr.uspto.gov/#caseNumber=86262151&caseType=SERIAL_NO&searchType=statusSearch


arkadaşım bir önce trademark nedir ip nedir öğren öyle gel. bu hiç birşey ifade etmiyor. ha bloodborne adlı yeni bir oyun çıkarılabilir şu anda. ama geliştirilişmiş olan oyun Sony'e ait ve zaten Sony eşyapımcı bu oyunda. zaten 2-3 güne isim hakkı süresini uzatırlar. 2 günde bloodborne adında başka bir oyun çıkarırsan isim senindir ama :D


Belki aynı adamlar oyunu PC'ye port edip yayınlayacak oyun haklarını alıp. Sony kendi eliyle oyunu geliştirmedi, from sofware oyunu geliştirdi. Her şey olabilir, bunlar hep possibility. Ayrıca PC'de dağıtım artık işe yaramaz bir şey. Herkes Steam'ın ne kadar kullanışlı ve ileri seviyede olduğunu görüyor. Dijital bir şekilde oyunu satabilirler.


sony oyunu from software'le beraber geliştirdi arkadaşım. sony'nin stüdyosu olan japan studio ile beraber geliştirildi. Oyun tamamiyle Sony'ye ait. her hakkı elinde. god of war'dan uncharted'tan hiçbir farkı yok. neden anlamak istemiyorsunuz çözemedim


Tek neden ne biliyor musun. exclusive olan yapımlardan nefret ediyorum olmam. Uncharted'ı ben nasıl PS'de oynadı isem aynı şekilde PC'imde de oynamak isterim, insanların beni daima farklı platformlara itmesi basit bir port olayı yüzünden, benim için anlaşılamaz bir şey. Tamamen ticari kafa ve nefret edilesi bir olay ve bunun oyunculukta yeri yok.
kardeşim konsolların olayı bu. ben geçen nesilde hem ps3 hem xbox 360 sahibiydim. neden? exclusive ler yüzünden. Bu nesil ps4 aldım xbox one da ilgimi çeken exclusive ler çıakrsa onu da alırım. insanlar çoğunluklar konsolları exclusive lere göre seçiyor. pc' yede sahibim ama last of us gibi halo gibi oyunların gelmeyeceğini biliyorum ve bu gayet normal. adamlar para verip özel oyun yaptırıyor makinasını satmak için. neden başka platformda yayınlansın? çok acayip oynamak istiyorsan al bir ps4 oyna. bu kadar basit. bu oyunun amacı konsol sattırmak zaten

thugs_life

24.3.2015 16:09:25

0
bu da mı gol değil. bu haber bayt israfı

Venomstr

24.3.2015 16:00:47

+1
yanlış anlamayın da, bir eleştiri yapacağım. böyle birşeyin olamayacağını bilmeniz gerekirdi. böyle bir haber yapılması bile bana saçma geldi. mümkün değildi zaten.

weNM

24.3.2015 15:52:51

+1
quote:

Orijinalden alıntı: nagrith
alıntı:

Orijinalden alıntı: weNM

alıntı:

Orijinalden alıntı: nagrith

alıntı:

Orijinalden alıntı: weNM

Dün itibariyle Sony, Bloodborne'un trademark haklarını bırakmış durumda. http://tsdr.uspto.gov/#caseNumber=86262151&caseType=SERIAL_NO&searchType=statusSearch


arkadaşım bir önce trademark nedir ip nedir öğren öyle gel. bu hiç birşey ifade etmiyor. ha bloodborne adlı yeni bir oyun çıkarılabilir şu anda. ama geliştirilişmiş olan oyun Sony'e ait ve zaten Sony eşyapımcı bu oyunda. zaten 2-3 güne isim hakkı süresini uzatırlar. 2 günde bloodborne adında başka bir oyun çıkarırsan isim senindir ama :D


Belki aynı adamlar oyunu PC'ye port edip yayınlayacak oyun haklarını alıp. Sony kendi eliyle oyunu geliştirmedi, from sofware oyunu geliştirdi. Her şey olabilir, bunlar hep possibility. Ayrıca PC'de dağıtım artık işe yaramaz bir şey. Herkes Steam'ın ne kadar kullanışlı ve ileri seviyede olduğunu görüyor. Dijital bir şekilde oyunu satabilirler.


sony oyunu from software'le beraber geliştirdi arkadaşım. sony'nin stüdyosu olan japan studio ile beraber geliştirildi. Oyun tamamiyle Sony'ye ait. her hakkı elinde. god of war'dan uncharted'tan hiçbir farkı yok. neden anlamak istemiyorsunuz çözemedim
Tek neden ne biliyor musun. exclusive olan yapımlardan nefret ediyorum olmam. Uncharted'ı ben nasıl PS'de oynadı isem aynı şekilde PC'imde de oynamak isterim, insanların beni daima farklı platformlara itmesi basit bir port olayı yüzünden, benim için anlaşılamaz bir şey. Tamamen ticari kafa ve nefret edilesi bir olay ve bunun oyunculukta yeri yok.

nagrith

24.3.2015 15:48:32

+1
quote:

Orijinalden alıntı: weNM
alıntı:

Orijinalden alıntı: nagrith

alıntı:

Orijinalden alıntı: weNM

Dün itibariyle Sony, Bloodborne'un trademark haklarını bırakmış durumda. http://tsdr.uspto.gov/#caseNumber=86262151&caseType=SERIAL_NO&searchType=statusSearch


arkadaşım bir önce trademark nedir ip nedir öğren öyle gel. bu hiç birşey ifade etmiyor. ha bloodborne adlı yeni bir oyun çıkarılabilir şu anda. ama geliştirilişmiş olan oyun Sony'e ait ve zaten Sony eşyapımcı bu oyunda. zaten 2-3 güne isim hakkı süresini uzatırlar. 2 günde bloodborne adında başka bir oyun çıkarırsan isim senindir ama :D


Belki aynı adamlar oyunu PC'ye port edip yayınlayacak oyun haklarını alıp. Sony kendi eliyle oyunu geliştirmedi, from sofware oyunu geliştirdi. Her şey olabilir, bunlar hep possibility. Ayrıca PC'de dağıtım artık işe yaramaz bir şey. Herkes Steam'ın ne kadar kullanışlı ve ileri seviyede olduğunu görüyor. Dijital bir şekilde oyunu satabilirler.
sony oyunu from software'le beraber geliştirdi arkadaşım. sony'nin stüdyosu olan japan studio ile beraber geliştirildi. Oyun tamamiyle Sony'ye ait. her hakkı elinde. god of war'dan uncharted'tan hiçbir farkı yok. neden anlamak istemiyorsunuz çözemedim

weNM

24.3.2015 15:45:08

-2
quote:

Orijinalden alıntı: nagrith
alıntı:

Orijinalden alıntı: weNM

Dün itibariyle Sony, Bloodborne'un trademark haklarını bırakmış durumda. http://tsdr.uspto.gov/#caseNumber=86262151&caseType=SERIAL_NO&searchType=statusSearch


arkadaşım bir önce trademark nedir ip nedir öğren öyle gel. bu hiç birşey ifade etmiyor. ha bloodborne adlı yeni bir oyun çıkarılabilir şu anda. ama geliştirilişmiş olan oyun Sony'e ait ve zaten Sony eşyapımcı bu oyunda. zaten 2-3 güne isim hakkı süresini uzatırlar. 2 günde bloodborne adında başka bir oyun çıkarırsan isim senindir ama :D
Belki aynı adamlar oyunu PC'ye port edip yayınlayacak oyun haklarını alıp. Sony kendi eliyle oyunu geliştirmedi, from sofware oyunu geliştirdi. Her şey olabilir, bunlar hep possibility. Ayrıca PC'de dağıtım artık işe yaramaz bir şey. Herkes Steam'ın ne kadar kullanışlı ve ileri seviyede olduğunu görüyor. Dijital bir şekilde oyunu satabilirler.

nagrith

24.3.2015 15:45:06

-2
ayrıca bu haberi yapana da yazıklar olsun sırf biraz rating için magazin haberleri yapıp insanları birbirine düşürmek hiç yakışmamış

There goes your life

24.3.2015 15:42:21

+2
Site magazine döndü.

nagrith

24.3.2015 15:40:14

+1
quote:

Orijinalden alıntı: weNM Dün itibariyle Sony, Bloodborne'un trademark haklarını bırakmış durumda. http://tsdr.uspto.gov/#caseNumber=86262151&caseType=SERIAL_NO&searchType=statusSearch
arkadaşım bir önce trademark nedir ip nedir öğren öyle gel. bu hiç birşey ifade etmiyor. ha bloodborne adlı yeni bir oyun çıkarılabilir şu anda. ama geliştirilişmiş olan oyun Sony'e ait ve zaten Sony eşyapımcı bu oyunda. zaten 2-3 güne isim hakkı süresini uzatırlar. 2 günde bloodborne adında başka bir oyun çıkarırsan isim senindir ama :D

BlackBeasT

24.3.2015 15:37:31

0
Yayın hakkı ve dağıtımı üstlenen Sony olarak görünen oyun Başka platforma gelmez gelemez, geldirmezler

mösyö liquid

24.3.2015 15:34:58

+3
Ülkemizde gazeteciliğin ne hale geldiğini görmek için, ibrettlik bir örnek haber olmuş. Bravo!!! İşte editörlük budur!

weNM

24.3.2015 15:34:02

+1
Dün itibariyle Sony, Bloodborne'un trademark haklarını bırakmış durumda. http://tsdr.uspto.gov/#caseNumber=86262151&caseType=SERIAL_NO&searchType=statusSearch

rambocuk

24.3.2015 15:29:30

-3
pc ye çıkacaksa boşuna orjinal almayalım oyunu

Quirah

24.3.2015 15:25:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: nagrith ve düzeltildi. şu saatten sonra hala anlamsız yorum yapanlar kusura bakmayın ama kafasızdır http://www.amazon.fr/Sony-Bloodborne/dp/B00KWB1UTC/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1427203306&sr=8-2&keywords=bloodborne
Teşekkürler haber verdiğiniz için

Persona_Non_Grata

24.3.2015 15:23:43

+1
Oyunun tüm hakları Sony de. yani o change kampanyasını from software e değil, Sony ye yapmanız lazım.

nagrith

24.3.2015 15:22:42

+1
ve düzeltildi. şu saatten sonra hala anlamsız yorum yapanlar kusura bakmayın ama kafasızdır http://www.amazon.fr/Sony-Bloodborne/dp/B00KWB1UTC/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1427203306&sr=8-2&keywords=bloodborne

freshmind

24.3.2015 15:21:36

0
Sony'yi Microsoft ile karıştırmayın ... Ps2 oyunları bile oynanamıyor en kral emulatörle dahi. Sony exc.ler ile yaşadığını biliyor. Bu güne kadar öyle bir şey yapmadı, bu günden sonrada yapmaz. Koca ps3'ü diriltti adamlar exc.ler ile.

veli@1144

24.3.2015 15:12:26

0
Sony yedirmez bence sony yle ortaklaşa yapılmadı mi oyun yanlış mi hatırlıyorum bunu ms ye yedirmez sony

FreeMaNMeliH

24.3.2015 15:11:39

+1
Rusyada imza kampanyası başlamış haberiniz ola :D https://www.change.org/p/from-software-release-bloodborne-for-the-personalized-computing-platform

nagrith

24.3.2015 15:11:20

+1
Oyunun tüm hakları Sony'e ait ve sony eş geliştirici insanların umutlarıyla oynamayın. dark souls sony'nin değildi namco'nun du o yüzden pc ye geldi. Bloodborne Sony'nin tıpkı Demon Souls gibi. Ne zaman ki uncharted ı pc de görürsünüz belki o zaman gelir :D ha kaynak mı istiyorsunuz. buyrun. sırf rating almak için insanların umutlarını kırmayın http://ps4daily.com/2014/10/bloodborne-ip-and-trademark/

weNM

24.3.2015 15:10:52

+1
Son zamanlarda nedense PC "üvey evlat" olma unvanından çıkıp, gerçek oğul gibi davranılmaya çalışılıyor her iki konsol tarafından da. "Bükemediğin bileği öpeceksin" diye bir deyimimiz var ama konsolcu arkadaşlar rage atacak sonra ama. Son zamanlarda sürekli "PS4 ve PC" ,"PC ve Xbox One"'a özel gibi söylemleri duymaya başladık. Cross Platform Play özelliği ile herhalde PC oyuncularını da kendi çıkarları için kullanmak istiyorlar gibi. Ne diyelim keşke üç platformda da insanlar aynı oyunu oynayabilse arkadaşlarıyla.

FreeMaNMeliH

24.3.2015 15:09:23

0
Bu ps4 fanları dünyanın her yerinde var oyunları pc çıkınca bir yerleri tutuşuyor rahat olun ya :) Dünyanın sonu değil... Çıksada çıkmasada sorun değil siz hisse sahibi gibi nemalanmayın :) Why are all you sony's talking like this is a bad thing? I have it pre ordered for my PS4 and i will get it on PC if it comes to. Its not the end of the world. Don't worry.

Hoid

24.3.2015 15:08:18

-1
Ps4 almaya niyetlendim bu oyun için şimdide bu haber çıktı Hayırlısı bakalım

BSC Misafiri

24.3.2015 15:05:03

0
Umarım doğruluğu vardırda PC'ye çıkar oyun. Bende Sony'nin izin vermeyeceğini çıkarmayacağını düşünenlerdenim gerçi. Bu jenerasyonda sadece PC platformu sahibi olarak kalacağım için, PC oyuncusu olarak umut etmeye devam. Şuan yapacak tek şey, PS4 sahibi arkadaşlara iyi oyunlar dilemek :)

FreeMaNMeliH

24.3.2015 15:03:44

0
Bencede çıkmaz yalan haberdir (ama içimden bir ses umarım çıkar diyor ) ne diyelim THUG LIFE

Persona_Non_Grata

24.3.2015 15:00:16

+1
Sony exclusiveleri pc ye çıkmaz boşuna umutlanmayın.

Sir Maximus is BACK

24.3.2015 15:00:02

+1
o yorumdan ne çıkardınız siz anlamadım? PC'ye gelmeyeceğini söyledim sadece.

Armag3d0N

24.3.2015 14:55:39

0
Bloodborne'nun isim hakları Sony'de, bu yüzden PC için çıkmaz.

WHITE_Wolf

24.3.2015 14:53:39

-2
Dark souls ta pc ye çıktı buda çıkacak 1 yıl sonra 2 yıl sonra da olsa çıkar

TncyKrmn

24.3.2015 14:50:57

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus zamanında horizon2 ve sunset'i de pc için listelemişti amazon FR.Sony,bu kadar yüksek puanlar alan bir yapımı PC'ye çıkaracağını sanmıyorum.Sony,Bloodborne'un isim haklarına vs hemen hemen tamamına sahip.O yüzden gelmez PC'ye kimse beklemesin.
A Aaa A aaa Sir maximus ps4 konusunda ilk defa bu kadar iyimser bir yorum yapmış. Maximus hocam yoksa düşündüğüm şey mi oluyor :D

softruva

24.3.2015 14:50:54

+1
Yeahs baby ! Diyesim geldi

mementopolis

24.3.2015 14:50:38

-1
Amazon Fransa Kendini reklam ediyor baska bir aciklamasi yok. Yalan.,

qqqqrpppp

24.3.2015 14:47:56

0
bildiğimiz sony yaptırmaz böyle bişey ama bilemedim şimdi.

Sir Maximus is BACK

24.3.2015 14:45:33

0
zamanında horizon2 ve sunset'i de pc için listelemişti amazon FR.Sony,bu kadar yüksek puanlar alan bir yapımı PC'ye çıkaracağını sanmıyorum.Sony,Bloodborne'un isim haklarına vs hemen hemen tamamına sahip.O yüzden gelmez PC'ye kimse beklemesin.

SenJi

24.3.2015 14:41:59

0
Dürüst olıyım aklımda ilerike yıllar için bir konsol alma fikri vardı ve sırf bloodborne için ps4 düşünüyordum.Eğer pcye çıkarsa konsol almaya gerek kalmaz.Steamden oyunu uygun fiyata alır gamepad ile oynarım.İnşallah çıkar.

MytHnfr

24.3.2015 14:38:53

0
İsim haklarının kimde olduğuna bağlı bu süreli anlaşma olabilir sanmıyorum ama bekleyim görelim.

CaBr2

24.3.2015 14:30:11

0
Allahım sana geliyorum, tüylerim diken diken oldu yeminle.. İnşallah doğrudur :D

encuni

24.3.2015 14:29:44

+1
puanları o kadar yüksekken cıkacağını sanmıyorum

softruva

24.3.2015 14:24:04

+2
Sony oyunu satın aldıysa asla çıkmaz

BSC Misafiri

24.3.2015 14:22:35

0
Belki bir veya birkaç yıl sonra ve sony satışlardan pay alırsa belki çıkartırlar.

susunx2121

24.3.2015 14:16:51

0
çıkabilir ama en az 6 ile 1 yıl sürer diye dusunuyorum

There goes your life

24.3.2015 14:14:37

0
Sony oyunu satın aldı. bu ip pc ye çıkmaz gereksiz haberler yapmayın sizde

alito

24.3.2015 14:13:15

0
Sony ile From Software arasındaki anlaşmanın geçici olduğu ile ilgili hiçbir şey duymadık. Yakında kokusu çıkar, beklemek lazım.

immortalizmm

24.3.2015 14:11:39

0
Rant'ın döndüğü her yerde neyin ne olacağı asla belli olmaz.

Nicolae

24.3.2015 14:11:30

0
Eğer doğruysa Sony kanadından PC'ye gelen ilk oyun olacak yeni nesilde. Bakalım göreceğiz

Guest-0D5961688

24.3.2015 14:09:05

0
Sony izin vermez malesef. :)

TheMuyu

24.3.2015 14:08:35

0
her platforma çıksın herkes bu güzel oyunu deneyimlesin

CAG_CEN208TR

24.3.2015 14:08:32

0
Pek inandırıcı gelmedi bana. Sony o kadar reklamını yaptı oyunun.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bloodborne
+ TAKİBE
AL
26 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız