Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alone in the Dark'ın Yapımcısı Yeni Korku Oyunu 2Dark'ı Duyurdu


      Daha önce Alone in the Dark ve Little Big Adventure gibi yapımlarda çalışmış Frédérick Raynal, yeni hayatta kalma-korku oyunu 2Dark'ı duyurdu. 

      2Dark'ta acımasız katillerin kol gezdiği bir mekana girip küçük çocukları bulmaya ve onları kurtarmaya çalışacaksınız. Temel olarak gizliliğe odaklanan 2Dark'ın oynanışı, yapımcı Raynal'ın belirttiğine göre üç aşamadan oluşuyor. Birincisi katillerin arasından sıyrılıp çocukları bulmak. Bulduğumuz çocukları verdiğimiz emirlerle bir arada tutmak ve son olarak da bulunduğumuz mekandan kaçmak. Oyunun yapımcısı bu kaçış sırasında kullanacağımız ses dalgalarına değiniyor. Oyun alanında ışık almayan ve haliyle karanlık olan yerlerde mavi daireler göreceğiz. Bu daireler oyundaki sesleri temsil edecek ve biz de bu seslere göre planımızı şekillendireceğiz. 

      Yapımcı ekip  Gloomy Wood, 2Dark'ı oyun dünyasıyla buluşturmak için Fransa'nın Kickstarter'ı diyebileceğimiz bağış toplama sitesi Ulule'ye başvurdu ve oyunculardan 30,000€ bağış bekliyor. Yapımın Ulule sayfasına buradan ulaşabilir ve oyun hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ulule 2Dark bağımsız indie gloomy dark indie korku survival hayatta kalma
Human Resources'ın Kickstarter Kampanyası İptal Edildi Civilization 5'i Perşembe Gününe Kadar Steam'de Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
2Dark
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız