Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alienware'den Büyük Haberler E3'de!

Alienware tuzlu donanımlarıyla tanınan bir marka.
 
  E3 2013'ün sadece Microsoft ve Sony arasında yaşanacak bir çekişmeye sahne olacağını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Oyun dünyasında tüm gözlerin üzerinde olacağı E3 fuarına haftalar kala Alienware tarafından çeşitli basın yayın organlarına gönderilen bültenlerde PC oyuncularının da 10 Haziran tarihini beklemeleri söyleniyor. Microsoft ve Sony de yine bu tarihte sunumlarını gerçekleştirecek.
 
  Alienware'in yeni bir donanım tanıtıp tanıtmayacağı henüz bilinmiyor ancak firma PC oyuncularına "büyük haber" sözü verdi. Bakalım bu sözün altından ne çıkacak?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN PC alienware e3 e3 2013
God of War Ascension İçin Yeni DLC Yakında Plant vs. Zombies 2, Temmuz Ayında Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

8.5.2013 01:51:51

0
hadi tamam ferrari ulaşılamazdır bizler için. en azından benim için. en eski ferrariler bile öyle . ama onun ulaşılamaz olması için bir nedeni var. Peki bir oyun eğlence aracının ulaşılamaz olmasının esprisi nedir? Neden o kadar yüksek fiyata satılmak zorunda? amaç sadece 3-5 x100 kişinin satın alabilmesi mi yoksa gerçekten içinde elmasvari parçalar var ve sadece sınırlı sayıdaki elementlerden üretilmiş ve herkes buna sahip olmamalı. bu yüzden mi böyle? Dün de öyleydi bugün de öyle 15bin dolarlık titan'lı ,en son i7li işlemcisi , en son ramli herşeyin en sonunu koyduğunu düşünün .eee? 1 yıl sonra ? Bestbuy izmire gelip açıldığında içinde en dikkat çeken şey 9-13 bin liralık etiketiyle dudakları yalatan o alienware kasalı bilgisayarıydı . Şimdi o pc modeli hala 9-13 bin lira eder mi? İçinizden hanginiz o eski modele 9 bin lira verir? vermez değil mi . işte demek ki zamanla değeri ters orantılı olan bir aletmiş . Bu nedenle de büyük bir olay değil . sadece insanların yani tüketicilerin ulaşamayacakları şeyler üretip onlar için yaşaması sağlanmak isteniyor. bu da onlardan biri . Halbuki çoğunuzun oyundan aldığı keyfi veriyor.

- The Stig -

7.5.2013 20:07:54

0
sli 780ti, bilmemne i7 işlemcisi, 64 gb ram, sıvı soğutma, quatro ssd, ötesinde artık daha ne olur bilemiyorum.. heralde birde 42'' monitör falan :D fiyat mı? sudan ucuz sadece 9,999 dolar

BSC Misafiri

7.5.2013 13:00:16

0
paramız yetmiyeceği için sorun yok :D

ankara

7.5.2013 11:40:09

0
Pc sektoru damgayı vuracak

mohap

7.5.2013 09:27:47

0
bunların yaptıgı pc alacagıma toplarım daha iyi dunya para gidin ps4 alın ya valla oyun istiyosanız gereksiz

StrikeX

7.5.2013 09:13:44

+3
Ne olacak herkesin ulaşamayacağı uçuk bir fiyatta güzel bir ürün tanıtırlar :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız