Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aliens: Colonial Marines Wii U'da Daha İyi

Ham yapaaaarrr

     Nintendo Wii U için çok sayıda 3. parti oyun hazırlanıyor. Bunlar arasında Aliens: Colonial Marines de var ve bu oyun Wii U'da diğer konsollardakinden (Playstation 3 ve Xbox 360) daha iyi görünecek; en azından Gearbox Software'in açıklamaları bu şekilde.
 
      Gearbox’tan Brian Burleson'ın açıklamalarına göre Wii U'nun daha modern olan teknolojisi geliştirici firmaya daha iyi grafikler sunma imkanı veriyormuş. Burleson; yine de oyunun Wii U sürümü için beklememizi ve kendilerine güvenmemizi istiyor.
 
      Yayıncı Sega'nın yetkilileri ise Wii U'nun özel kontrol sistemi, yani tablet kontrolcüsü sayesinde oyunu hiç duraksamadan, rahatlıkla oynayabileceğimizi belirtiyorlar. Yani daha iyi grafik ve kontrol Aliens: Colonial Marines'in Wii U sürümünü önplana çıkaracaktır.

Bu haberin bağlantısı
URL
Aliens: Colonial Marines PC PS3 Xbox 360 Wii U Sega Gearbox FPS
Resident Evil 6'da Jill ve Claire Olacak mı? Of Orcs & Men'den Göz Alıcı Yeni Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

deerhunter1980

25.5.2012 21:22:16

0
Nintendo Game Cube e kadar gayet donanima cok onem verdi ama Wii ile cok satis yapmasinin sebebi devrimsel bir kontrol sitemi oldu.Simdi artik bu sistemin pekde bi espirisi kalmadi cunku rakipleride bu konuda cok gelisti ki eminim yeni nesilde bu oynanis tarzi her iki konsolda da iddaa ediyorum Wii U dan cok daha guzel olucak.Kinect icin parmak hareketlerine kadar algilanack deniyor daha ne olsun o zaman ne yapiyim led ekranli bi joysticki hic bi espirisi yok bence.Konuya gelelim,rakipler gorunen o ki cok daha iyi donanimli ve senin en carpici oldugun konuda da daha iyiler,oyunlari daha iyi peki simdi eger dusuk donanimli olursa bole bi Wii U nasil satis yapar biri bana anlatsin ki hic ucuz da degil 450-500 $ fiyat bicilecegi soyleniyor.Hep dedim yine soyluyorum umarim iyi bi donanima sahiptir baska turlu rakipleriyle kavga edicek,extra bu konsolu aldirtacak hic bi ozelligi yok exclusive oyunlarida dahil.Dusuk donanimli bir Wii U ancak Japonya da satar cunku Nintendo Japon kulturune cok bagli bi firma.Amerika ve Avrupa da baskayerlerde artik herkes hardcore oyuncu dedigimiz oyuncular kimsenin 1080p de Mario ya ihtiyai yok.

BSC Misafiri

25.5.2012 15:33:28

+1
Resmin altındaki söz çok komik bu yüzden komik ve şakalarıyla bölüm sonu canavarını seviyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Aliens: Colonial Marines ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız