Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alien: Isolation, The Sinking City, Resident Evil 5 ve 6 Switch'e Geliyor

Nintendo; Alien: Isolation, The Sinking City, Resident Evil 5 ve Resident Evil 6 oyunlarının Switch'e geleceğini duyurdu.
 
Her bir oyunun tanıtım yazısı ve Switch'e çıkacağı tarih:
 

Alien: Isolation (2019)
 
 
 
Ne kadar hayatta kalabileceksiniz?

Sürekli olarak gerilim ve tehlike dolu bir atmosfere sahip Alien: Isolation’da korkunun gerçek anlamını keşfedin. Alien’dan 15 yıl sonra, Ellen Ripley’in kızı Amanda, annesinin yok oluşunun arkasında yatanları öğrenmek için çıktığı görevde hayatta kalabilmek adına umutsuz bir savaşa girer.

Amanda’yı yöneterek, yok olan bir dünyada, her yanınız paniklemiş, umutsuz insanlarla ve öngörülemez, acımasız bir Alien ile sarılmış bir halde yol alacaksınız.

Güçsüz ve hazırlıksız bir halde, yalnızca görevi başarmak için değil, hayatta kalmak için de kaynak toplamalı, doğaçlama çözümler üretmeli ve aklınızı kullanmalısınız. 
 
Öne çıkan özellikler

Sizi asla rahat bırakmayan, ölümcül bir tehdit ile baş edin: Sizi avlamak için bütün duyularını kullanan ve her hareketinize reaksiyon gösteren Alien tehdidi ile mücadele edin.

Hayatta kalmak için doğaçlama yapın: Sistemleri hackleyin, hayati kaynakları toplayın ve farklı durumlar ile başa çıkabilmek için eşyalar üretin. Düşmanlarınızdan gizlenecek misiniz, onların dikkatlerini başka yöne mi çekeceksiniz, yoksa onlarla yüzleşecek misiniz?

Gizem ve ihanet dolu bir dünyayı keşfedin: Uzayın derinliklerindeki, işlemeyen bir ticaret merkezi olan Sevastopol’un detay seviyesinde kendinizi kaybedin. Korku ve güvensizliğin hâkim olduğu bir dünyadaki çok sayıda karakter ile tanışın. 
 
 
The Sinking City (Sonbahar 2019)
 
 
 
Sinking City, H.P'nin çalışmalarından esinlenerek hazırlanmış macera ve soruşturma oyunu. Korku uzmanı Lovecraft.

İşkence gören bir gerçek avcısının, kişisel hedeflerinin ve inançlarının ötesine geçen bir maceraya dalan 1920'lerin araştırmacısının yerine geç.

Sulara gömülmüş şehirde hapsolmuş bir halde, kentsel açık dünyayı keşfediyor, gizli topluluğuna sızıyorsun ve neleri kurtarabileceğini ve en önemlisi kendini nasıl kurtaracağını denemek üzere sağduyunu da işin içine katarak durumu araştırıyorsun.
 
 
Resident Evil 5 ve Resident Evil 6 (Sonbahar 2019)
 
 
 
Tekli ve çoklu oyuncu modlara ve dramatik bir hikayeye sahip olan Resident Evil 5'in bu tam donanımlı sürümü daha önce piyasaya çıkmış olan tüm DLC (Lost in Nightmares ve Desperate Escape ilave hikayeleri, Versus modu, ekstra figürler ve 4 kostüm), Merhamet Yok modu ve çok sevilen The Mercenaries ve The Mercenaries Reunion modlarını daha yoğun bir deneyim için bir araya getiren yepyeni “The Mercenaries United” modunu da içeriyor. 
 
Aksiyon ve hayatta kalma dehşetini birleştiren Resident Evil 6 unutulmayacak derecede heyacanlı bir dehşet deneyimi. Oyun şimdi yüksek çözünürlük kalitesiyle oyunseverlerin favori karakterleri ve yeni yüzlerden oluşan birçok karakter, tekli ve çoklu oyun modları ve diğer Resident Evil oyunlarından farklı yeni görevler sunuyor. Bu versiyon, tüm indirilebilir içeriklerin yanında, her ana karakter için daha önce sadece Residentevil.net'te kullanıma açılabilirken, şimdi oyunun kendisinde de kullanıma açılabilecek ikişer kostüm içeriyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Spyro Reignited Trilogy 3 Eylül'de Switch ve PC için Çıkacak Shenmue III E3 2019 Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.6.2019 23:24:26

+1
Hep resident evil oyunlarının eski oyunlarına girmek istemiştim. Re2 remake, re7 oynadım ama diğerlerini de oynamak istiyordum. Bu switch sayesinde 4'den girip 5,6'ya dalabilirim. İnşallah şöyle 3 oyunun içinde olduğu uygun bi paket yaparlar da rahatımıza bakarız.

BSC Misafiri

12.6.2019 11:34:06

0
Güzel haber tek sıkıntı 50-60 dolar olmasın da saçmalık olur...

BSC Misafiri

12.6.2019 09:38:52

+2
Biz diyoruz konsoların gücü yetmiyor hadi yeni nesile geçek..Adamlar LOW ayarlarda keyif yapıyor..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız