Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alien: Isolation Adlı Oyunun İsim Hakları Alındı


     Alien: Colonial Marines fiyaskosu ve Aliens RPG adlı projenin de devam edememesi sebebiyle belki Alien serisinin yeni bir oyunu ile uzun süre karşılaşamayacağımızı düşünüyor olabilirsiniz; ama durum sandığınızdan biraz farklı.
 
    Twentieth Century Fox, Alien: Isolation adlı yapımın isim haklarını aldı. Bu isim hakkı video oyunları, indirilebilir oyunlar gibi alanlar için alınmış. Burada asıl sorulması gereken soru bu oyunu kim geliştiriyor? Malesef şu an için bu sorunun yanıtı yok.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak siliconera Aliens: Colonial Marines PC PS3 Xbox 360 Wii U Sega Gearbox FPS
İngiltere'de Haftanın En Çok Satanları Nintendo Wii'nin Üretimi Durduruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.10.2013 17:26:20

0
gearbox borderlands i de gelistirdi. bana sorarsaniz bunda game director'un payi cok buyuk. alien vs predator superdi aslinda. gerilimde vardi, oynanabilirlik de, atmosfer de. alien oyunu olacaksa aksiyonu yuksek bir sey olmali. bu konuda ne kadar sevmesem de call of duty yapan adamlar iyiler. 90 lar show tv aksiyon filmi gibi seylerin bol oldugu seyleri oyuna guzel yediriyorlar.

RedBearded

21.10.2013 17:09:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Şu ana kadar Alien içeren hiçbir oyun yüksek puan alamadı. İsminden yararlanmayı düşünmek yerine aynen Arkham serisinin yaptığı gibi oyunları daha farklı bir şekle sokmalılar.

Aslında potansiyeli yüksek oyunlar yapılabilir, gerilimi çok daha yükselterek, yeni grafik teknolojilerini oyunlara adapte ederek daha heyecanlı oyunlar ortaya koyabilirler ama haberde olduğu gibi asıl soru, geliştiren kim?
Yanılıyorsun.Tam tarihini bilmiyorum 90'ların sonunda iki tane Aliens vs Predator FPS oyunu çıkmıştı.3 farklı karakter ve değişik sonları olan korku içeren çok başarılı bir oyundu.Ve o yılın en iyi fpslerinden biri olmuştu.Yüksek puanlar almıştı.Grafikleri oynayışı falan o yıla göre çok başarılıydı.Arkasından gelen bütün oyunlar o kaliteye yetişemedi.

BSC Misafiri

21.10.2013 14:17:18

0
Şu ana kadar Alien içeren hiçbir oyun yüksek puan alamadı. İsminden yararlanmayı düşünmek yerine aynen Arkham serisinin yaptığı gibi oyunları daha farklı bir şekle sokmalılar. Aslında potansiyeli yüksek oyunlar yapılabilir, gerilimi çok daha yükselterek, yeni grafik teknolojilerini oyunlara adapte ederek daha heyecanlı oyunlar ortaya koyabilirler ama haberde olduğu gibi asıl soru, geliştiren kim?

alito

21.10.2013 14:00:22

+1
Gearbox geliştiriyorsa kaçacak delik arayalım hemen.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Aliens: Colonial Marines ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız