Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alice: Madness Returns'ün Ücretsiz Müzikleri

Nine Inch Nails'i ilk defa duysam da, piyasada söz sahibi bir grupmuş.
 
    16 Haziran'da piyasaya sürülecek olan Alice: Madness Returns'ün ön siparişini vererek soundtrack paketinin bir kısmına ücretsiz sahip olabilirsiniz.

    Oyunun ön siparişini Gamestop üzerinden yaptığınız takdirde size verilecek olan bir kod sayesinde, oyunun soundtrack paketinde yer alan 9 parçayı bilgisayarınıza indirebileceksiniz. Ön sipariş verebileceğiniz Gamestop sayfasına ulaşabilmek için buraya tıklayınız.

    PC, Xbox 360 ve Playstation 3 platformları için piyasaya sürülecek olan oyunun tüm versiyonlarını Gamestop üzerinden ön sipariş ile satın alabilir ve bonus içeriğe sahip olabilirsiniz. PC versiyonun fiyatı 49,99 dolar iken diğer platformların fiyatı 59,99 dolar.
 
    Alice: Madness Returns'ün soundtrack'leri, eski Nine Inch Nails üyesi Chris Vrenna tarafından hazırlanmış durumda. Nine Inch Nails, 1988 yılında kurulmuş bir rock grubuydu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GameInformer Alice: Madness Returns PS3 PC Xbox 360 Spicy Horse EA Games
F.E.A.R. 3'te Arkanıza Bakmadan Kaçacaksınız The Sims 3 Generations İçin Özel Bilgiler

gamer-x

15.5.2011 18:35:15

+1
''Nine Inch Nails'i ilk defa duysam da, piyasada söz sahibi bir grupmuş.'' ohaaaa demek istiyorum kusura bakmayın nerede yaşıyon
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alice: Madness Returns
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız