Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alan Wake'in Yüz Animasyonları Değişecek


 
     Geldi gelecek, çıktı çıkacak derken Alan Wake sonunda çıkışını yapıyor. Oyunu inceleme için oynayan site ve dergilerin en büyük eleştirisi için ise Remedy Games çalışmalarına başladı bile.
 
     Bir çok siteden yüksek puanlar ve övgüler ile ayrılan Alan Wake'e bazı şaşırtıcı puanlarda gelmişti. Oyunu inceleme fırsatı bulanların en büyük eleştirisi ise, grafiklerin muazzam olduğu oyunda, karakter yüz ifadelerinin gerekli özene sahip olmamasıydı. İşte bu konuda bir açıklama yapan Remedy, oyunun en çok eleştirilen bu kısmı için bir yama yayınlanacağını duyurdu.
 
     Yani yayınlanacak olan yama ile birlikte karakter yüz animasyonlarında bazı değişikliklere gidilecek. Oyunun bu yüz animasyon yaması, muhtemelen ilk indirilebilir içeriği ile birlikte oyuna eklenecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Alan Wake Remedy Xbox 360 Microsoft Action
Xenoblade'den Mekan Görüntüleri Final Fantasy 9'un PSN İçin Çıkış Tarihi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

fa1yan0s

8.5.2010 13:32:21

0
Oyunu oynuyorum ama umduğum gibi çıkmadı...

Frostmourne Hungers

7.5.2010 23:06:09

0
Editörlerin bilmem kaç saatlik incelemesiyle direk noksan olarak gördüğü noktayı,yapımcılar ''yav bişi eksik ama ne diye içim içimi yedi yıllarca,bulduk sonunda ohh'' diyerek mi anladılar yani?

lllmag07

7.5.2010 22:45:15

0
yerinde bir karar olmuş. zaten izlediğim videolardada gözüme en çok batan şey yüz animasyonlarıydı. bu kalitede bir oyuna yakışmayan düzeyde animasyonlar var. ama keşke bu işi şu 5 senelik süreç içinde yapsalardıda oyunun çıkmasını beklemeselerdi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alan Wake
+ TAKİBE
AL
44 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız