Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Roguelite Oyunu Source of Madness Tam Sürüm Olarak 11 Mayıs'ta Yayınlanacak

 
 
Yayıncı Thunderful Games ve geliştirici Carry Castle, roguelite aksiyon RPG oyunu Source of Madness'ın Erken Erişim'den çıkarak 11 Mayıs'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüleceğini duyurdu.
 
Source of Madness dünyanın aydınlanma çağını yaşamadığı büyü ve Lovecraft canavarlarının var olduğu karanlık bir alternatif gerçeklikte geçen iki boyutlu aksiyon platform oyunu.

Kozmik varlıklar tarafından istila edilen ve onların kontrolü altında olan dünyanızı kurtarma görevindeki bir büyücünün rolünü üstleneceksiniz. Her oynadığınızda yeni ve taze hissettirecek sürekli değişen dinamik bir dünya yapısı ve prosedürel olarak üretilen eşsiz canavarlar sunacak. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Source of Madness karanlık aksiyon roguelite oyun
Yurukill: The Calumniation Games için Hikaye Fragmanı Yayınlandı Max Payne 1&2 Remake PS5, Xbox Series ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Source of Madness
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız