Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Platform Oyunu Dimension Drive'ın Devam Oyunu "Aeon Drive" Duyuruldu

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini 2Awesome Studio'nun yaptığı aksiyon, platform, shoot ’em oyunu Aeon Drive duyuruldu. Aeon Drive, yayıncı şirketin diğer oyunu Dimension Drive'ın devamı niteliğinde.
 
Aeon Drive; PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için duyuruldu. Çıkış tarihi henüz belli değil ancak buradan oyunun ücretsiz alfa sürümünü deneyebilirsiniz.
 
Oyunun tanıtım yazısını ve duyuru fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
Aeon Drive, Barcelona'nın cyberpunk bir versiyonunda geçen aksiyon platform oyunudur. Evrenin uzay-zaman dokusunu korumaya çalışan bir uzay pilotu olan Jack'i kontrol edeceksiniz. Jack ise kılıcı, ışınlanma hançerini ve zamanı kontrol etme yeteneği ile bu macerada çeşitli zorluklarla başa çıkacak.
 
Aeon Drive, Dimension Drive ile aynı evrende geçiyor. Ancak oynanış bu sefer daha farklı. Bu sefer Jack, cyberpunk Barcelona'yı keşfetmek için gemisini geride bırakmak zorunda kalacak ve şehri keşfedecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Aeon Drive Dimension Drive shoot em up platform aksiyon macera cyberpunk
Deliver Us The Moon 24 Nisan'da PS4 ve Xbox One için; Bu Yaz Switch için Çıkacak Desperados III Bu Yaz Çıkacak, ‘Doc McCoy’ Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Aeon Drive ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız