Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Oyunu Maid of the Dead Switch ve PC için Çıkıyor

 
 
Video oyunu geliştiricisi Qureate, çok yönlü atış aksiyon oyunu Maid of the Dead'in Switch için 15 Şubat'ta çıkış yapacağını ve ardından bu baharda Steam üzerinden PC için de satışa çıkacağını duyurdu. Japonca seslendirmeyinin yanı sıra İngilizce, Japonca, Geleneksel Çince ve Basitleştirilmiş Çince metinleri destekleyecektir.
Oyunun hikayesi ise şu şekilde:

İnsanları zombiye dönüştüren bir virüs birdenbire ortaya çıkınca Akiba bir anda kabuslar şehrine dönüşür! Yerel halk kaçmak için çabalıyor, ancak virüs yaygınlaştıkça yoluna çıkan herkesi hızla geri çevirmekte. Tüm bunların ortasında Nagisa Hihara, kanının virüse karşı koyacak özel bir antikor taşıyabileceğini öğrenir.

Nagisa, arkadaşı Rinka'yı ve yol boyunca hayatta kalan diğer kişileri kurtarmak için yola çıkarken kendini savaşa hazırlıyor. Bu kızlar, salgının başlamasına yol açan olayları öğrenmeye bir adım daha yaklaştıkça hangi kararlarla karşı karşıya kalacak?
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Aksiyon Maid of the Dead Switch PC rpg jrpg
Soulslike Platform Oyunu DEVIATOR Duyuruldu Neptunia: Sisters VS Sisters, Xbox Serisi ve Xbox One için Çıkış Yapıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız