Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Macera Oyunu Gungrave G.O.R.E'un Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı Prime Matter ve geliştirici Studio Iggymob, Gungrave G.O.R.E'un 22 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve  Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Gungrave G.O.R.E, Güney Kore Stüdyosu IGGYMOB'un geliştirdiği üçüncü şahıs aksiyon nişancı oyunudur. Oyuncular, bir diriliş silahşörü olan Grave'in rolünü üstlenir ve önüne çıkan tonlarca düşmanı biçmeye çalışır.

Gungrave G.O.R.E'da, hayallerinizdeki silah kullanan tehlikeli antikahramanı oynayın, kurşunların kanlı balesinde tonlarca düşmanı ezip geçin ve intikam, aşk ve sadakat dolu güzel bir hikâyeye ev sahipliği yapan, Doğu ve Batı oyun tasarımı geleneklerinin en iyi yönlerini birleştiren üçüncü şahıs nişancı oyununu deneyimleyin.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu üçüncü şahıs nişancı aksiyon macera hikaye
Zero Escape: Zero Time Dilemma, 30 Ağustos'ta Xbox One'a Geliyor Microsoft, Xbox Series X/S Konsol Fiyatlarına Zam Yapılmayacağını Bildirdi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gungrave G.O.R.E ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız