Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ageless PAX East 2020 Oynanış Videosu

 
GameSpot, One More Dream Studios tarafından geliştirilen bulmaca platform oyunu Ageless'ın PAX East 2020 demosundan 7 dakikalık oynanış videosu paylaştı.

Ageless Switch ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil.

Oyun hakkında:
 

Kaybolmuş, şaşkın ve tek başına. Kiara birden etrafındaki florayı ve faunayı kontrol edebildiğini far ettiğinde ne yapacak? Bu, sihirli bir dikilitaşın ona armağan ettiği bir yetenek.
 
Eşi benzeri olmayan, gizemlerle ve büyüyle dolu bir bulmaca-platform oyununda ilerle. Zor seçimler arasında kalacağın ve içindeki şeytanlarla yüzleşmek zorunda kalacağın duygusal bir yolculukla yüzleş.
 
Mucizelerle ve kalp ağrısıyla dolu bir dünyaya atılan Kiara'yı takip et. Çetrefilli ortam bulmacalarının içinde yolunu bulmaya çalışırken hayvanların ve bitkilerin yaşlarını değiştir ve yoluna çıkan acımasız düşmanları mağlup et.
 
Ageless Ol: Gizemli bir yay kuşan ve Ageless olma sanatında ustalaş. İlginç bulmacalarda ve çetrefilli platform mücadelelerinde ilerlemek için hayvan ve bitki yaşamının içinden geç.
 
Özel Yaşlanma Mekaniği: Doğanın kanunlarıyla oynayarak hayvanların ve bitkilerin yaşlarını kontrol et ve heyecan verici seviyelerde ilerle.
 
 
Senin Bildiğin Peri Masallarına Benzemez: Trajik bir kaybolma ve benlik keşfi hikayesinde Kiara, yeni bulduğu güçleri kullanarak içindeki şeytanlarla yüzleşecek mi yoksa onlardan kaçacak mı karar vermesi gerekiyor.
 
Keşfedilecek Yeni Dünyalar: Oyunda ilerlerken benzersiz bitkilerle ve hayvanlarla dolu yeni bölgeleri keşfet. Her seviye elle çizilerek piksel mükemmelliğine ulaştırıldı ve harika bir dünya yaratıldı.
 
Toplanabilecek Saklı Eşyalar: En derin köşelere saçılmış gizli eserleri keşfet! Hepsini bulabilecek misin?

Bu haberin bağlantısı
URL
Ageless Team17 One More Dream Studios bulmaca platform oyunu Switch PC
DJMAX Respect V 12 Mart'ta Steam'de Erken Erişimden Çıkıyor 2020 BAFTA Oyun Ödülleri Adayları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ageless
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız