Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Age of Wonders 4'ten büyük başarı: Serinin en hızlı satan oyunu oldu!

 
 
Paradox Interactive tarafından yayınlanan taktik strateji oyunu Age of Wonders 4 seri içerisinde büyük bir başarıya imza attı. Dördüncü oyun ilk haftasında 250 bin adet sattı. Bu satış sayısıyla beraber Age of Wonders 4 serideki en hızlı satan oyun oldu. Öte yandan oyun Steam'de 42,826 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı.
 
Dördüncü oyun oyuncular tarafından beğenildi
 
 
 
Age of Wonders 4, 4X strateji unsurlarını ve sıra tabanlı taktik savaşlarıyla harmanlayan bir taktiksel rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular bu yapım içerisinde her turda imparatorluklarını genişletebiliyor, büyütebiliyor ve değişen bu dünyaya ayak uydurarak çeşitli fraksiyonlara katılabiliyor.
 
Her bir hamlenin önemli olduğu oyunda arka planda oyunculara bir hikaye aktarılıyor ve büyük ölçüde özelleştirilebilir imparatorluklar da bizlere sunuluyor. Oyunun şu anda Steam'de 5 bini aşkın kullanıcı incelemesi bulunuyor ve bu incelemelerin yüzde 82'si olumlu. Çoğunlukla olumlu etiketine sahip yapım 425,00 TL'den satışta.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming age of wonders epic games triumph studios rts rpg pc
Xbox Game Pass'e Mayıs ayı sonlarında gelecek oyunlar açıklandı Fan yapımı Half-Life 2 Remastered modundan yeni ekran görüntüleri yayınlandı

BSC Misafiri

17.5.2023 17:01:49

0
Remake oyunları göz ardı edersek 2023'in bir numaralı oyun bence.Bir şans verilmeli.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Age of Wonders III
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız