Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Age of Empires Online, Steam'de


   Geçtiğimiz ağustos ayında ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunulan Age of Empires Online, Steam mağazasında özel içerikleriyle birlikte satışta. 3 nisan tarihine kadar İran, Yunan, Mısır ve Celtic ırklarının her biri yarı fiyatına alınabilinecek. Eğer ücretsiz oyunu beğenirseniz paralı içeriğin hepsini "All-inWonder Bundle" adlı paketle 17 $ fiyatıyla satın alabileceksiniz.
 
Oyunun BSC incelemesine göz atmak isterseniz  sizi buraya alalım.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Joystiq Age of Empires Online PC Microsoft Strateji Online steam
Euro 2012 Ek Paket Olarak Geliyor! (Güncellendi) MicroVolts Oyuncuları 19.Yüzyıla Götürüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

EXios

15.1.2013 20:15:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: n0.pRobLem [html]<center><img src='http://www.bolumsonucanavari.com/ires.aspx?imgtype=news&id=26089&rs=550x250' /></center><br/><div><br /></div><div align="justify">   Geçtiğimiz ağustos ayında ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunulan<strong> Age of Empires Online, Steam mağazasında özel içerikleriyle birlikte satışta</strong>. 3 nisan tarihine kadar İran, Yunan, Mısır ve Celtic ırklarının her biri <strong>yarı fiyatına</strong> alınabilinecek. Eğer ücretsiz oyunu beğenirseniz paralı içeriğin hepsini "All-inWonder Bundle" adlı paketle<strong> 17 $ fiyatıyla</strong> satın alabileceksiniz. <br /></div><div> </div><div>Oyunun<strong> BSC incelemesine</strong> göz atmak isterseniz  sizi <a title="buraya" href="http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Age_of_Empires_Online_Video_inceleme-2849.htm">buraya</a> alalım.<br /></div><br/>
[/html]
Oyuna bende başlamayı düşünüyorum ancak bulunduğunuz bölgeye erişimi kapalı hatası alıyorum nasıl düzeltebiliriz yardımcı olurmusunuz.

thecharı

16.4.2012 19:48:51

0
bu oyun neden TR ye kapalı onu anlayamadım ben? daha önce windows live id üzerinden oynuyorduk, steam e eklenebilse çok iyi olucaktı ;(

duboisi

30.3.2012 13:41:51

0
oyun bize kapalı.. haberi neden yapılmış ki? yoksa sıkıntısız alma yöntemi falanmı var?

RedTurkei

29.3.2012 16:48:25

0
Steam büyük bir pazar haline geldi Microsoft bunun farkında.. gelecek nesil için Steamin konsolların da yanında olacağını düşünüyorum.

wictoRy

29.3.2012 15:31:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ben oyunun sayfasına giremiyorum Steam'dan. Bölgeye engelli diyor. Bilgisayarın yanında DiRT 3 vermişlerdi. Steama ekledim iniyor ancak onunda sayfası bölgeye kapalı. Bunun bir çözümü var mı. İndirsem bile oynayabilir miyim?
Hocam Steam genel olarak kapalı değil TR'ye ancak bazı oyunlar kapalı.Kaderine razı olacaksın ya da steamsiz oynayacaksın oyunu kendi sitesinden indirip..

BSC Misafiri

29.3.2012 14:45:43

+1
Ben oyunun sayfasına giremiyorum Steam'dan. Bölgeye engelli diyor. Bilgisayarın yanında DiRT 3 vermişlerdi. Steama ekledim iniyor ancak onunda sayfası bölgeye kapalı. Bunun bir çözümü var mı. İndirsem bile oynayabilir miyim?

BSC Misafiri

29.3.2012 12:57:58

0
Bu grafikleri böyle çocukça yapcaklarına Age Of Empires 2 yi direk online olarak yapsalardı daha çok tutardı.

wictoRy

29.3.2012 12:50:56

0
oyunu indirmek ücretsiz oynamak ücretli resmen.Bu kadar da olmaz..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Age of Empires Online
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız