Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Activision, Switch'e Call of Duty'i Getirmediği için "Hata Yaptıklarını" Açıkladı

 
 
Call of Duty serisi köklü bir seri olarak karşımıza çıkıyor ve serinin yeni oyunları gelmeye devam ediyor. Activision tarafından oyunculara sunulan bu köklü seri oyuncular tarafından seviliyor ve oynanıyor. Activision CEO'su hem PC'de hem mobilde hem de konsol tarafında bulunan CoD oyunlarının Switch'te olmamasının hata olduğunu açıklıyor.
 
Call of Duty Switch konsollarına gelmeli açıklaması 
 
 
 
2000'lerin sonunda ve 2010'ların başında Call of Duty, Nintendo konsollarında yer alıyor. Bununla beraber 2017 yılında Nintendo Switch'in piyasaya sürülmesiyle seri Nintendo tarafından çekiliyor. Activision CEO'su Bobby Kotick, Microsoft ile FTC arasındaki davanın bir parçası olarak San Francisco'da verdiği ifadede şirketin Call of Duty'yi Nintendo Switch'ten uzak tutmakla hata yaptığını itiraf ediyor.
 
Açıklamalarında devam eden Kottick ek olarak şunları aktarıyor: "Kötü bir karar verdik. Wii'nin şimdiye kadar piyasaya sürülmüş en sıra dışı video oyun sistemi olduğunu düşündük. Switch prototiplerini gördüğümüzde endişelendik… bu konsol çok şey başarmaya çalışıyordu. Başarılı olacağını düşünmemiştim."
 
Satın alım anlaşmasının bir parçası olarak Microsoft, Call of Duty'yi gelecekte platforma geri getirmek için Nintendo ile 10 yıllık bir sözleşme imzaladı. Anlaşma, Microsoft'un Activision satın alımının kesinleşmesine bağlı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
EA'in Yeni Iron Man Oyunu Frostbite Yerine Unreal Engine 5 ile Geliştiirliyor Kediyi Kontrol Ettiğimiz Macera Oyunu Stray Xbox Konsollarına Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lextor

1.7.2023 19:12:58

0
Ben bile dayanamadım ps5 olmasına rağmen dolar uçmadan aldım. Fazlasıyla güzel konsol. Gücü de yerinde bkz Zelda lar. Son çıkan pikmin de mesela efsane olmuş. Nintendo ps4 pro ps5 donanımı arası benzer cihaz daha çıkarırsa yürür gider.

narkotik_1989

1.7.2023 15:40:27

+1
Switch te yüzlerce eğlenceli hikayeli bulmacalı oyunlar var. Kim napsin junior amerikan conilerinin oynadığı oyunları

BSC Misafiri

1.7.2023 14:42:43

0
bobby kotick hıyarına kalırsa gelmezdi de satın alım olursa gelecektir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız