Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Activision, Crash Team Rumble'ı Resmi Olarak Duyurdu

 
 
Yayıncı Activision ve geliştirici Toys for Bob, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için dörde karşı dört (4v4), takım tabanlı çevrimiçi çok oyunculu yapım Crash Team Rumble'ı duyurdu. Oyun 2023 yılı içerisinde çıkış yapacak.
 
Crash Bandicoot evreninden çok oyunculu bir yapım
 
 
 
Crash Team Rumble, Crash Bandicoot'un evreninde geçecek. Biz oyunculara dörde karşı dört, takım tabanlı çevrimiçi çok oyunculu bir deneyimi sunacak. Oyun içerisinde Crash, Dingodile ve daha fazla karakteri seçebileceğiz. Her bir karakterin kendine özgü gücü, özelliği ve oyun tarzı bulunacak.
 
Oyuncular bu yapımda çeşitli arenalarda takım kuracak ve dörde karşı dört rekabet edecek. Oyun içerisinde çeşitli etkinlikler bulunacak ve takımlar oyunu kazanmak için bir yandan kendi bölgesini savunacak diğer yandan ise baskı yaparak Wumpa meyvesini toplamaya çalışacak. En fazla Wumpa meyvesini toplayan takım kazanacak.
 
Tanıtım fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Crash Bandicoot: On the Run! Crash Bandicoot Mobil Oyunu King iOS Android
Remnant 2 Resmi Olarak Duyuruldu Company of Heroes 3'ün Yeni Nesil Konsol Sürümleri Doğrulandı

BSC Misafiri

9.12.2022 17:42:51

0
İlk gördüğümde PS1 de olan Crash Bash benzeri bir şey zannedip çok sevinmiştim ama anladığım kadarıyla online takım bazlı free to play oyunlar mantığında bir şey gelecek. Umarım yanılırım Crash Bash tarzında bir oyun çıkar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crash Bandicoot: On the Run!
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız