Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Açık Dünya RPG'si Genshin Impact PS4 İçin de Duyuruldu

 
Mihoyo tarafından geliştirilen bir açık dünya RPG'si olan Genshin Impact, PC ve mobil cihazlar için daha önceden duyurulmuştu, oyunun şimdi ise PS4 için 2020'de geleceği duyuruldu.  
 
Şangay merkezli oyun geliştiricisi, Mihoyo normalde telefonlar için oyun geliştirirken PC ve konsollora ilk girişini de böyle yapacak.
 
Geliştiriciye Dair
 
Mihoyo konsol ve PC oyuncuları tarafından hiç tanınmıyor olsa da mobil oyuncu camiasında tanınan bir sima.
 
Bununla birlikte geliştirici bir 'Hack and Slash' türü olan Honkai Impact 3 isimli oyunuyla da iOS ve Android'de epey bir yankı uyandırdı. Bunlara ek Mihoyo anime ve manga ile de ilgileniyor. Genshin Impact'in mangasına Crunchyroll'dan göz atabilirsiniz.
 

Oyunda ortaçağ krallıklarından oldukça teknolojik imparatorluklara kadar her biri kendine özgü tarza sahip yedi farklı şehir bulunuyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Screen Rant RPG Open World Mobile PS4 PC Mihoyo
Taleworlds Entertainment Genel Müdürü Ali Erkin İstifa Etti Netflix'in Kurucusunun Öngörüsü Yanlış Çıktı: Türkiye'de Böyle Sorunlar Çıkacağını Düşünemiyorum

dımmışali

15.7.2020 13:28:51

0
Bende daha önce hiç duymadım diye merak ediyordum. Gerçi bu sabah kapalı betasını izledim. Coop olması ayrıca bir güzellik olmuş dünyasıda çok güzel ve şirin geldi. Umarım uygun fiyata çıkar [:'(] Konu için ayrıca teşekkür ederim hocam.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Genshin Impact
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız