Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Açık Dünya RPG Tainted Grail 25 Haziran'da Erken Erişime Açılacak

 
Geliştirici Awaken Realms Digital, açık dünya rol yapma oyunu Tainted Grail'in 25 Haziran'da Steam ve GOG üzerinden erken erişime açılacağını duyurdu.
 
Tainted Grail karanlık fantezi temalı bir açık dünyada geçen ve sıra tabanlı savaş sistemine sahip bir rol yapma oyunu. Keşif yapacak, zor seçimler verecek, seçimlerin sonuçlarına katlanacak veya zorluklara karşı savaşacaksınız.
 
Erken erişim sürümü hikaye anlatımına odaklı tek oyunculu mod ve hardcore roguelike modu ile birlikte çıkacak.
 
Hikaye anlatımına odaklı tek oyunculu mod üç saatlik bir macera sunacak. Roguelike modu ise rastgele oluşturulan haritalarda süresiz oynanış, üs kurma ve yeni oynanış mekanikleri içerecek. Bu modda hikaye anlatımının olduğu bazı anlar da bulunacak fakat diğer moddan ayrı olacak.
 

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Tainted Grail Awaken Realms Digital açık dünya rol yapma oyunu
Epic Games Patronu Tim Sweeney: PS5'in SSD'si PC Dahil Tüm Platformlar Arasında En İyisi Fallout 76 Bu Hafta Sonu Steam'de Oynaması Ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.5.2020 20:59:54

0
Geçe sene kutu oyunu versiyonu kickstarter üzerinden yaklaşık 8 milyon dolar satış rakamına ulaşarak çıkış yaptı. Kutu oyunu dünyasında çok iyi bir konumda ve harika bir hikayeyi içinde barındırıyor. Awaken Realms son yıllarda adından sık söz ettiren bir firma. Tainted Grail ile birlikte firmanın üst düzey 4 kutu oyunu var. Nemesis This War of the Mine ( evet bildiğimiz meşhur bilgisayar oyununun kutu versiyonu ) Tainted Grail Etherfield ( Bu sene içerisinde dağıtımı yapılacak )

BSC Misafiri

14.5.2020 16:07:40

0
Bu ses ve ses tonu biryerlerden tanıdık geliyor okadar yakınki halen çözemedim yanılmıyorsam filim veya oyun ile alakalı bir ses bilen birisi söylesin pls...

einhander

14.5.2020 04:06:54

0
acık dunya olupta 3 saatlık hıkaye anlatımı gercekten enteresan. aslında fırmalar acık dunya oyunlarında ozellıkle 100 saatlık oyun vaad edıyoruz dıye böbürleniyorlardı. fırmanın enteresan bır karar verme şekli varmış.

YildirimBuyucusu

13.5.2020 23:47:03

0
Yalnız bunu görünce aklıma Slay the Spire geldi direk. Baya benziyor kart mekaniği. Tabii Slay the Spire kadar çeşitlilik yoktur. Acaba nasıl bir deneyim sunacak. Açık dünya kart oyunu biraz ilginç bir fikir. Üstelik RPG öğeleri var. Baya ilginç.

BSC Misafiri

13.5.2020 22:34:38

0
Oynayacağım bir oyun olmaz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tainted Grail
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız