Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Açık Dünya Macera Oyunu Sable, Kasım'da PS5 Konsollarına Geliyor

 
 
İlk olarak 23 Eylül 2021'de Xbox Series, Xbox One ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülen açık dünya macera bulmaca oyunu Sable, artık yeni nesil konsol olan PS5'e geliyor. Yayıncı Raw Fury ve geliştirici Shedworks tarafından oyunculara sunulan bu yapım 29 Kasım'da PlayStation 5 konsolları için çıkış yapacak. Peki PS5 konsollarında hangi yenilikler yer alacak? İşte detaylar:
 
Sable, PS5 konsollarına geliyor
 
Bulmaca macera oyunu Sable'ın PlayStation 5 sürümünde birçok yenilik desteklenecek. Oyunun PS5 sürümünde yeni bir balık tutma mini oyunu, DualSense kablosuz kontrol cihazının dokunsal geri bildirim desteği ve daha fazla yer alacak. Ekip, oyuncuların DualSense ile kum tepelerine daha önce hiç olmadığı kadar sürükleyici bir şekilde tırmanacağını belirtiyor.
 
Oyun bizlere açık dünyayı sunuyor
 
 
 
Sable oyunu temelde geçmiş medeniyetlerden kalıntılarla dolu zengin bir dünyayı bizlere sunuyor. Açık dünyada koşturabiliyor, tırmanabiliyor, atlayabiliyor ve daha fazlasını yapabiliyoruz. Oyunda kendimize ait bir de uçan motorumuz bulunuyor. Yeni parçalar buldukça da uçan motorumuzu özelleştirilebiliyoruz.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/757310/Sable/

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sable Shedworks açık dünya macera
Bilim Kurgu Temalı EVOTINCTION için Hikaye Fragmanı Yayınlandı Aksiyon Macera Oyunu Wavetale'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sable
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız