Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Açık Dünya Macera Oyunu Aka, 15 Aralık'ta Geliyor

 
 
Daha önce 2022'nin son çeyreğinde çıkış yapacağı açıklanan açık dünya macera simülasyon oyunu Aka'in tam çıkış tarihi belli oldu. Yayıncı Neowiz ve geliştirici Cosmo Gatto tarafından biz oyun severlere sunulacak olan bu yapım Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Oyunu önceden denemek isteyenler için Steam üzerinde bir demosu bulunduğunu belirtelim. Dilerseniz satın almadan önce bu demoyu deneyerek oyunun atmosferine, dinamiklerine, açık dünyasına ve daha fazlasına göz atabilirsiniz.
 
Sevimli bir tilkiyle maceraya atılın 
 
 
 
Sevimli ve renkli grafiklere sahip olan Aka, bizlere rahatlatıcı bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Bir yandan açık dünyayı dolaşırken ve gezerken, diğer yandan da maceralara atılıyoruz. Oyun içerisinde farklı farklı ortamlar ve bölgeler yer alıyor. Her bölgenin kendine ait teması ve atmosferi bulunuyor. 
 
Oyunda gezebileceğimiz ve adım atabileceğimiz irili ufaklı adalar yer alıyor. Bu adalarda deva canavarlardan yavru ejderhalara kadar birçok canlı bulunuyor. Ancak oyun bizlere bunları sunmakla kalmıyor diğer yandan çiftçilik simülasyon öğelerini de bizlere aktarıyor.
 
Aka oyununda tüm bu macera dolu yaşamın yanı sıra bahçeniz ile uğraşabiliyor, çeşitli mahsuller yetiştirebiliyor, yeni yapılar inşa edebiliyor, konaklamak ve dinlenmek için yataklar yapabiliyorsunuz. Yine canlı bir ada görüntüsü içerisinde farklı karakterler ile tanışabiliyor ve görevler alabiliyoruz.
 
 
Aka çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Aka
Have a Nice Death'in Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı The Tower: To the Bottom, 19 Ocak'ta Switch için Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Aka
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız