Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Açık Dünya Aksiyon RPG Oyunu Flintlock: The Siege of Dawn Duyuruldu

 
 
Yayıncı Kepler Interactive ve Ashen geliştiricisi A44 Games, açık dünya aksiyon RPG oyunu Flintlock: The Siege of Dawn'ı PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam, Epic Games Store) için duyurdu. Oyun, 2022'de piyasaya sürülecek ve ayrıca Xbox Game Pass'de de mevcut olacak.
 
Yepyeni bir aksiyon-RPG açık dünya macerasında Tanrılar ve silahlar çarpışırken insanlığın son direnişine katılın. Son kuşatmaya liderlik etmek için destansı bir intikam yolculuğuna çıkın. Savaşınız şimdi başlıyor. 
 
Ölüler Dünyasının Kapıları açıldı. Kadim Tanrıların hortlak ordusu dünyaya geldi. Yaşayanlar yok olmanın eşiğinde. Koalisyon ordusunun dünyayı geri alma zamanı geldi. İntikamı, barutu ve sihri benimseyerek ölülerin akınına karşı insanlığın son kuşatmasına liderlik etmek için destansı bir yolculuğa çık. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera rpg
Hogwarts Legacy State of Play Etkinliği 17 Mart'ta Yapılacak Vodafone Idea, Vi Games Hizmetiyle Mobil Oyun Pazarına Giriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheNewAtilla

15.3.2022 09:15:11

0
Day one gamepass ise harika. Düzgün bir coop eklerler umarım bu sefer

mahsur kalan adam

14.3.2022 21:22:20

0
Ashen`ı yapan firmaymış
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız