Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Absolutely Games Yeni Bir Strateji Oyunu Geliştiriyor

 
 
Birleşik Krallık merkezli geliştirici ekip Absolutely Games, tarih temalı yeni bir strateji oyunu geliştiriyor. Konsollar ve PC için çıkış yapacak olan bu yeni oyunun yayıncılığını Team17 üstleniyor. Absolutely Games ekibi oyun sektöründe yer edinen James Brooksby ve Adrian Hawkins tarafından yönetiliyor.
 
Absolutely Games ekibinin ilk oyunu geliştirilme aşamasında
 
 
 
Geliştirici Absolutely Games'in ilk oyunu olacak bu yeni duyurulmamış yapım, tarihsel olarak bir gerçekliği yansıtacak ve bizlere strateji deneyimini sunacak. Bu yeni oyun orijinal bir yapıya sahip olacak ve benzersiz bir deneyim sunacak.
 
Geliştirilme aşamasında olan bu oyunun 2023'te kapalı bir alfa testi planlanıyor. Oyuncular bu oyunun kapalı alfa testine erişim için buradan kaydolabilir.
 
Team17 Digital müdürü Roger Carpenter, yeni oyun hakkında şunları söylüyor: "Team17 ekibi olarak Absolutely Games tarafından geliştirilmekte olan tarih temalı strateji oyunu üzerinde iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz. Her zaman Absolutely Games gibi dünyanın dört bir yanındaki heyecan verici ve yaratıcı stüdyolarla yeni ilişkiler kurmanın peşindeyiz. Absolutely Games ekibinin benzersiz strateji deneyimlerini oyunculara sunmasına yardımcı olmak için buradayız. Bu yeni yapım, stüdyonun ilk oyunu olsa da buradaki çalışanlar oyun sektöründe yer edinmiş tecrübeli kişiler. Daha fazla bilgi paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”
 
Absolutely Games ekibinin ilk oyunu üzerinde şu anda 20 kişi çalışıyor. Bunun yanı sıra Team17 Digital ile yayıncılık anlaşması yeni duyuruldu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Absolutely Games Team17 strateji oyunu
Aksiyon Oyunu Salt and Sacrifice için Yeni Güncelleme Yayınlandı Oyuncu Shioli Kutsuna, Kojima Productions'ın Yeni Oyununda Yer Alacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız