Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

A Plague Tale: Innocence, Cities Skylines ve Daha Fazlası Project xCloud'a Eklendi

 
Microsoft, Project xCloud (Önizleme) kütüphanesine beş oyunun daha eklendiğini duyurdu.

Bu oyunlar:
 
A Plague Tale: Innocence
Cities Skylines
Journey to the Savage Planet
Age of Wonders: Planetfall
Mudrunner
 
Project xCloud Xbox oyunlarını Wi-Fi veya mobil ağınız üzerinden telefonunuzda veya tabletinizde doğrudan buluttan akış yoluyla oynayabilmenizi sağlıyor. Şu anda dokunmatik kontrolleri desteklemediği için Bluetooth desteğine sahip bir Xbox oyun kumandasına ihtiyaç duyuluyor.
 
Project xCloud şimdilik belirli ülkelerde test aşamasında. Test aşaması Android cihazlar ile başladı ve geçtiğimiz hafta iOS'e de geldi. Henüz Türkiye'de resmi olarak desteklenmiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Project xCloud Microsoft Xbox
Hasbro: Baldur’s Gate III Bu Yıl Steam'de Erken Erişime Açılacak Tekken Serisinin Satışları 49 Milyonu Aştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Lord Melkor

23.2.2020 15:09:57

0
Bu konuda en mantıklı çözüm PS now gibi. İster indir ister buluttan oyna

Philipp_Plein

23.2.2020 13:28:06

0
Şu sistemi TR de açında kullanalım ya meraktan çatlayacam.

Jack Rabbit Slims

23.2.2020 12:00:51

0
Streamingin yakın geleceği bırak tarih boyunca bile donanımların yerini almama ihtimali yüksek. Neden derseniz 5 yıl önce örneğin donanımla 1080p oyun oynarken ve internet bu çözünürlüğe yani veri akışına yetmezken şimdi internet 1080p için yeterli ama oyunlar 4K gelmeye başlayacak. Kaldı ki internet sadece ülkemizde bir sorun değil. Amerika’da bile Netflix internet trafiğinin büyük kısmını aldığından internet sağlayıcılar kullanıcıların Netflix’e erişim hızını sınırlamaya çalışıyor. Hal böyleyken bütün dünyanın streamingle oyunu oynaması büyük ihtimalle hiçbir zamam mümkün olmayacak.

:::LOSTPLANET:::

23.2.2020 07:31:54

0
Yerini tamamen alması belki uzun zaman alacaktır, fakat talep ve piyasa olduğu müddetçe kutulu oyun da, fiziksel konsollar da anakartlar da Pc'ler de satilmaya devam edecektir.

YildirimBuyucusu

23.2.2020 00:44:16

0
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Geforce Now, Xloud, Stadia harika teknolojiler, artık cihaz satın alma devri bitecek. Buna ayak uyduramayan firmalar baya sıkıntı yaşayacaklar.
Streaming sistemi, oyun dünyasında bir seçene olacak bence. İnsanlar uzun yıllar boyunca donanımını alıp sisteminde oynamaya devam edecektir. Sadece yüksek sistemleri bulunmayan insanlara güzel seçenek olacaktır.

Guest-AEF248198

22.2.2020 20:37:21

+2
Geforce Now, Xloud, Stadia harika teknolojiler, artık cihaz satın alma devri bitecek. Buna ayak uyduramayan firmalar baya sıkıntı yaşayacaklar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Project xCloud
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız