Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

AT&T, Warner Bros. Interactive Entertainment'ı Satmaktan Vazgeçti

 
Rocksteady, NetherRealm, Monolith, Avalanche ve daha birçok stüdyoyu bünyesinde barındıran Warner Bros. Interactive Entertainment artık satılık değil.

Telekomünikasyon şirketi AT&T, 2018'de Time Warner'ı, yeni adıyla WarnerMedia'yı, 85 milyar dolar karşılığında satın almıştı. WarnerMedia'nın içerisinde HBO, Warner Bros., CNN ve daha birçok büyük firma bulunuyor.

AT&T, 85 milyar dolarlık satın almadan sonra borçlarını ödemekte zorlandı ve bunun için bazı varlıklarını elden çıkarmayı düşündü. Bu varlıklardan biri de Warner Bros.'un oyun bölümü Warner Bros. Interactive Entertainment idi. Hatta Take-Two Interactive, Electronic Arts, Activision Blizzard ve Microsoft'un şirketi satın almakla ilgilendiği haberleri ortaya çıktı.
 
Görünüşe göre AT&T bu fikrinden şimdilik vazgeçmiş ve onun yerine organizasyonu yeniden yapılandırıyor.

WarnerMedia CEO'su Jason Kilar, tüm WarnerMedia çalışanlarına gönderdiği ve şirketin resmi websitesi üzerinden de yayınlanan raporda, Warner Bros. Interactive Entertainment'ın AT&T'nin bir parçası olarak kalmaya devam edeceğini belirtti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer
Sega PC'ye Daha Fazla Eski ve Yeni Oyununu Getirmeyi Planlıyor Horizon Zero Dawn Geliştiricisi PC Versiyonundaki Çökme Sorunlarını Gidermek için Çalışıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.8.2020 16:42:01

0
Keşke microsoft'a verselerdi. AT&T oyun şirketi değil, bizdeki türk telekom gibi bir operatör. Microsoft'a verselerdi oyunlara cağ atlatırdı. Neyse sağlık olsun, en azından EA'e gitmedi.

mehmetalpertr

10.8.2020 16:39:01

0
MS sanki aldığı yada bünyesindeki şirketlere iyi davranıyor kapatmıyor gibi konuşmuşsunuz. Al birini vur ötekisine. Hepsi de birbirinden berbattı iyi oldu satmadıkları. Ayrıca bu firmaların oyunları Steam'e uygun fiyatlı geliyordu. MS yada diğerleri alaydı görürdük e....i..

Johnny Silverhand

10.8.2020 08:21:56

0
Microsoft alamasaydı yazık olacaktı. Her türlü kâr oldu.

BSC Misafiri

10.8.2020 07:01:31

+1
quote:

Orjinalden alıntı: ezicioyuncu Şöyle güzel bir fear gelseydi keşke...
nerde o günler.. 2. ve 3. oyun o kadar beğenilmedi ama o kadar sığ bir dönemdeyizki onları bile arıyorum

Punisher155

10.8.2020 01:41:59

+1
İşte bu güzel haber aslında aklım almıyordu bu durumu çünkü ortaya çıkan işlerin üst düzey kalitesi ve satış başarıları ortada olan bir bölümdü. En çok EA kafayı bozmuştu satın almakla hatta geçenlerde bunla ilgili tekrardan bir haber çıkmıştı ateş olmayan yerden duman çıkmaz, eğer bu şeref yoksunu firma satın alsaydı artık Mortal Kombat'ta bir Kombat Pack fiyatına 1 dövüşçü satardı paragözler yurtdışındaki sitelerde bile bu şekilde dalga konusu olmuştu. Satılmaması çok güzel oldu.

ezicioyuncu

9.8.2020 23:51:37

0
Şöyle güzel bir fear gelseydi keşke...

RealArek

9.8.2020 23:49:10

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Funder Ea'ye kalmadığına sevindim
Onu geçtim ya Activision Blizzard alsaydı düşünemiyorum.

Guest-AEF248198

9.8.2020 23:48:57

+1
Teklifleri de beğenmemiş olabilirler.

Funder

9.8.2020 23:33:47

+3
Ea'ye kalmadığına sevindim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız