Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ATOM RPG Trudograd Mayıs'ta Steam'de Erken Erişime Açılacak

 
Geliştirici AtomTeam, ATOM RPG Trudograd'ın 11 Mayıs'ta Steam'de erken erişime açılacağını duyurdu.
 
ATOM RPG Trudograd, Aralık 2018'de çıkan ATOM RPG'nin bağımsız devam oyunu / genişlemesi. ATOM RPG'nin hikayesini devam ettirecek ve Fallout, Wasteland, Deus Ex ve Baldur's Gate gibi klasik CRPG'lerden esinlenen sıra tabanlı kıyamet sonrası rol yapma oyunu oynanışını koruyacak. 
 
Erken erişim sürümü oyunun %30 tamamlanmış hali ile başlayacak. En başta 2 ana görev, 25'ten fazla yan görev, 5 büyük yer ve 100'den fazla NPC içerecek ve her ay veya iki ayda bir güncelleme ile daha fazla içerik eklenecek.
 
Yaklaşık altı ay erken erişimde kalması planlanıyor. Fiyat değişmeyecek.
 

Hikaye fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
ATOM RPG Trudograd AtomTeam Steam sıra tabanlı kıyamet sonrası rol yapma oyunu
GeForce Now Founders Aboneliği Ücretsiz Deneme Süresi Bir Ay Uzatıldı Community'nin Filmi Netflix Tarafından Yapılabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.4.2020 12:22:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri bu tarz izometrik rpg gördüm mü içimde birşeyler kıpırdıyor. Sanırım büyük bir özlem var.
Aç Fallout 2 oyna tam zamanı.

BSC Misafiri

21.4.2020 12:06:53

0
bu tarz izometrik rpg gördüm mü içimde birşeyler kıpırdıyor. Sanırım büyük bir özlem var.

Toyoda

21.4.2020 11:18:44

0
Oyunu tamamlamadan cikarmak da moda oldu artik. Yani bu kotu bir sey demiyorum cunku kucuk studyolarin ya da oyunun arkasindaki ufak gruplarin oyunu tamamlamak icin paraya ihtiyac duymasi cok normal ancak oyunun tamamlanmasi icin en az 1 yil gibi bir sure gecmesi gerekiyor. 1 yil icerisinde gelistirme surecinde cok fazla sey oluyor ve bazen studyolar oyuna inancini kaybedip oyunla ilgilenmeyi kesiyor. Oyunu hemen alip oynamak isteseniz bile %30'u tamamlanmis bir oyunun ancak %30'u oynanabiliyor. Bu erken erisim olayina bir el atmalari gerek bence. Bu sekilde baslayip yarida kalan cok fazla oyun var Steam'de(veya gelistirme sureci inanilmaz uzayan, bkz. DayZ) Aksi takdirde erken erisim olayi gunumuzun yeni dolandiriciligi diyebilirim kendi bakis acimdan.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ATOM RPG Trudograd
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız