Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ASUS Republic of Gamers, Dünyanın En Hızlı Oyuncu Monitörü ROG Swift 360 Hz Modelini Duyurdu

 
ÖNEMLİ NOKTALAR

- Dünyanın en hızlı oyuncu monitörü ROG Swift 360 Hz PG259QN’nin Eylül ayında piyasaya çıkması bekleniyor.

- Şampiyonların Tercihi kampanyasında oyuncular sosyal medya üzerinden Fortnite şampiyonu Bugha’ya ROG Swift 360 Hz ile tamamlamasını istedikleri zorlu görevler gönderecek.

- Katılımcılar ROG Swift 360 Hz oyuncu monitörü kazanma şansı yakalamanın yanı sıra Bugha ile ikili Fortnite oynama fırsatı elde edecek.
 
ASUS Republic of Gamers, ROG Swift 360 Hz PG259QN modelini duyurdu. Dünyanın en hızlı e-spor oyuncu monitörü ROG Swift 360 Hz PG259QN, hızlı aksiyon içeren battle royale türü oyunlarda zafere ulaştırmak için yüksek performans sağlıyor. Full HD (1920 x 1080) Fast IPS panele sahip olan monitör, 360 Hz yenileme hızı, 1 ms griden griye tepki süresi ve NVIDIA G-SYNC işlemcisiyle akıcı oyun deneyimi ve son derece gerçekçi görüntüler sunuyor.
 
Geleneksel IPS panellerden dört kat daha hızlı açılıp kapanan sıvı kristal bileşenler içeren 24,5 inç Full HD (1920 x 1080) Fast IPS panele sahip ROG Swift 360Hz PG259QN, son derece hızlı 1 ms (griden griye) tepki süresi sunuyor. Panel ayrıca standart monitörlerin sunabildiğinin ötesinde renkler ve parlaklık için HDR10 desteğiyle geliyor. Oyuncular bu sayede son derece gerçekçi grafiklerin keyfini çıkarabiliyor.
 
Dahili NVIDIA G-SYNC işlemci oyunların yırtılma, takılma veya gecikme olmadan görüntülenmesini sağlıyor. Ayrıca, oyun tutkunları ve profesyonel oyuncular tam değişken yenileme hızı (VRR) ve değişken hız aşırtma özellikleriyle üstün görüntü kalitesi ve olağanüstü akıcı oynanış elde ediyor.
 
ROG Swift 360Hz PG259QN, e-spora uygun tasarımıyla oyuncuların ekranda olan bitene odaklanmasını sağlayan minimal bir görünüm sunuyor. Mat alt çerçeve ekrandaki yansımayı azaltırken çerçevenin altına yerleştirilen gösterge ışığı kullanıcının görüş alanının dışında kalıyor. Alandan tasarruf sağlayan V şeklindeki stant, oyuncuların klavye ve mouse’u monitöre yaklaştırmasını sağlayarak oyun sistemlerine daha fazla yer açıyor.
 
Monitördeki özel geniş soğutma bloğu, ısıyı uzaklaştırmak için diğer monitörlerde bulunanlara kıyasla daha fazla yüzey alanına sahip. Bu da uzun oyun maratonlarında daha verimli bir soğutma sağlıyor.
 
Bugha ile zorlu görevler
 
Ürünün piyasaya çıkışını kutlamak için düzenlenecek Şampiyonların Tercihi kampanyasında ROG, 2019 Dünya Fortnite Şampiyonu Bugha ile iş birliği yaptı. Oyuncular sosyal medya üzerinden Bugha’ya ROG Swift 360 Hz PG259QN ile tamamlamasını istedikleri zorlu görevler göndererek kampanyaya katılabilecek. Katılımcılar ROG Swift 360 Hz PG259QN oyuncu monitörü kazanma şansı yakalamanın yanı sıra Bugha ile ikili Fortnite oynama fırsatı elde edecek.
 
“ROG oyuncu monitörlerinin rekabet avantajı sunan hıza ve özelliklere sahip olduğunu ve yeni ROG Swift 360 Hz PG259QN’nin performansını gözle görülür biçimde artırdığını belirten Bugha, “ROG Swift 360 Hz, performansımı geliştirmemi sağladı. Artık başka bir monitöre geri dönmem çok zor. Bu endüstri lideri 360 Hz yenileme hızı ile oyun oynamak harika. En hızlı tepki süresini sunan monitör, sade ve minimal tasarımıyla hem yarışmalara hem de eğlenceye uygun bir görünüme sahip.” dedi.
 
ROG ve Bugha dünyanın her yerinden oyuncuları, Bugha’nın ROG Swift 360 Hz ile tamamlamasını istedikleri zorlu görevler önermeye çağırıyor. Örneğin, oyuncular Bugha’dan keskin nişancı silahı kullanmadan veya yapı inşa etmeden oynamasını isteyebilecek. ROG ve Bugha gönderilen zorlu görevlerden üç tanesini seçecek ve denemeler Bugha’nın YouTube kanalından yayınlanacak. Zorlu görev önerileri Bugha’nın paylaştığı tweet’lerin veya TikTok videolarının altına ya da ROG Twitter, TikTok, Instagram veya Facebook hesaplarındaki paylaşımlara #ROGSwift360Hz etiketiyle yorum olarak gönderilebilecek. Önerdiği zorlu görevi seçilen katılımcılar ROG Swift 360 Hz oyuncu monitörü kazanma şansı yakalayacak ve ikili Fortnite yarışmasında Bugha’nın takım arkadaşı olarak oynama fırsatı elde edecek.
 
basın bülteni
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ryan Reynolds, Netflix'te Yayınlanacak Komedi Filminin Yazarlığını ve Başrolünü Üstlenecek Mortal Kombat 11: Aftermath Yeni Klassic Femme Fatale Kostüm Paketi Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rcpyksl

26.8.2020 13:22:48

0
herşey alışkanlıkla ilgili , ps4 te 30 fps oynarken oyunlarda hiç akıcılık problemi hissetmiyordum , ps4 ten öncesini saymıyorum bile o zaman nasıl oynuyorduk bilmiyorum. Artık pc de oynuyorum ve 45 fps ye düştüğünde rahatsız olmaya başladım.

YildirimBuyucusu

26.8.2020 12:30:18

+1
Vay be, ben 60Hz deneyimini bile seviyorken, acaba 360HZ nasıl bir deneyim sunacak? Tabi rekabetçi oyuncular için Yüksek HZ desteği önemli. Ancak hardcore gamerlar için 120 Hz bile yeterli oluyor. Bir gün monitör alacak olursam, 1080p 360 Hz değil, 4k 120Hz monitör alacağım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız