Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ARK: Survival Evolved, Tam Çıkışını Yaptığında Bu Kadar Çok Güncellenmeyecek


     ARK: Survival Evolved'un bu kadar çok satmasının ve beğenilmesinin bir nedeni de sık sık çıkan güncellemeler. Her güncellemeyle oyuna önemli içerikler ekleyen geliştiriciler, ne yazık ki oyun tam çıkışını yaptıktan sonra bu kadar sık güncelleme çıkartmayı düşünmüyor.
 
     Oyunun kreatif direktörlerinden Jesse Rapzcak "Oyunun çıkışına doğru güncellemelerimizin hızı bayağı bir düşecek, ARK'ın son halini alması için çabalarken yeni şeyler eklemek istemiyoruz. Bir yavaşlama göreceğiz. Önümüzdeki yılın başlarında oyunun normal alpha ve beta sürümlerini hazırlamayı hedefliyoruz, böylelikle çıkış için çok fazla seçeneğimiz olacak." açıklamasını yapıyor.
 
     Bu durumun oyuncuları kötü etkileyeceğini düşünmüyorum. Çünkü belli bir süre sonra oyuncular artık yeni içerik yerine bitmiş bir oyun isteyeceklerdir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Ark Survival Evolved Survival Hayatta Kalma Dinozor Studio Wildcard PC PS4 Xbox One
Polyphony, Gran Turismo 7 için Gaza Bastı! Morrowind Karakterleri Skywind'in Son Güncellemesi ile Oyuna Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Angriel

7.9.2015 16:00:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: admix tam cikisi hic bir zaman olmayacagi icin sikinti yok
Dayz Standalone olsa dedigin dogru olabilir uzun zaman dayz oynamış birisi olarak arma2 de vs dayz standalone tam hayal kırıklıgı oldu. arma3 veya arma2 dayzsini tercih ediyorum artık. Ama ARK yapımcıları oyunla ciddi manada ilgileniyorlar bir sorun olacagını zannetmiyorum.

alike03

7.9.2015 15:52:06

-1
quote:

Orjinalden alıntı: estefanik1 Yıllarca süren oyun yapım süreçlerinin içine girmekte özenilecek bir şey yok benim adıma.Yemek daha pişmeden tadıp neden iştahımı kapatayım
Ama hazirlanmakta olan pastanin hamurunun tadina bakmakda bir baskadir. Ben böyle erken erisimde olupda ilgimi ceken oyunlari alirim bir tadina bakarim 1-2 saat sonra kapatirim. 1-2 ay gectikten sonra bir daha girirp bakarim. Üstelik bazi oyunlar erken erisimde daha ucuz oluyor. Hazir fiyati ucuzken aliyorum.

estefanik1

7.9.2015 12:57:54

+1
Yıllarca süren oyun yapım süreçlerinin içine girmekte özenilecek bir şey yok benim adıma.Yemek daha pişmeden tadıp neden iştahımı kapatayım

inciteen

7.9.2015 10:57:47

-1
Ps4 için sabırsızlıkla bekliyorum .

admix

7.9.2015 10:08:21

+1
tam cikisi hic bir zaman olmayacagi icin sikinti yok
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ARK: Survival Evolved
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız