Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

AMD Ekran Kartı Sahipleri Dikkat: Counter Strike 2'den Ban Yiyebilirsiniz!

 
 
AMD, grafik kartları için Radeon Software Adrenalin 23.10.1 sürücüsünü yayınladı ve bu son sürüm rekabetçi nişancı oyunu Counter Strike 2 için bir tehdit oluşturuyor. Diğer yamaların aksine bu yeni sürücü Counter-Strike 2 için RX 7000 serisi ekran kartlarında Anti-Lag+ özelliğini etkinleştiriyor. Ancak Valve, Anti-Lag+ kullanımının CS2'de tamamen yasak olduğunu aktarıyor.
 
Bu kullanım oyun içerisinde açık olarak algılanıyor 
 
 
 
Valve, Anti-Lag+'ın kaynak kodlarını saptırdığını ve dolayısıyla Anti-Lag+'ın mevcut uygulamasının CS2 kodlarını bozduğun belirtiyor. Durum böyle olunca VAC (Valve Anti-Cheat) programı kapsamında ban yiyebiliyorsunuz. Valve bu aşamada Anti-Lag+'ın en azından şimdilik devre dışı bırakılmasını öneriyor. Ardından ekipler yeni bir güncelleme ile bu durumun önüne geçmeyi planlıyor.
 
Counter-Strike 2 şu anda NVIDIA Reflex'i destekliyor. AMD'nin Anti-Lag+ teknolojisinin aksine NVIDIA Reflex oyunun kaynak kodlarına müdahale etmiyor. Bu nedenle güvenle kullanabiliyorsunuz. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
League of Legends 2023 Dünya Şampiyonası'nda Play-In Aşaması Tamamlandı! Red Bull Home Ground EMEA Elemeleri'nde Büyük Final Bugün Oynanacak!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız