Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

7.5 Milyon Kişi Total War Saga: Troy'u Epic Games Store'dan Ücretsiz Aldı

 
Total War Saga serisinin yepyeni oyunu Total War Saga: Troy ilk 24 saatinde Epic Games Store üzerinde ücretsiz olarak sunuldu ve bu süre içerisinde oyunu alan kullanıcıların sayısı 7.5 milyon civarında.
 
Geliştirici Creative Assembly'den ürün müdürü Rob Bartholomew, beklediklerinden çok daha fazla ilgi olduğunu belirtti ve Saga'yı deneyimlemesi için yeni ve eski çok sayıda strateji oyuncusunu ağırlayacak olmaktan memnuniyetlerini dile getirdi.
 
Kampanya sona erdi. Şu anda 215,00 TL'den satışta. Eğer ücretsiz aldıysanız oyun sizde kalacak. 
 
Oyun 12 ay boyunca Epic Games Store'a özel. 
 
Creative Assembly, Epic Games Store anlaşmasıyla ilgili olarak "Epic Games bize geldi ve Troy'un Epic Games Store'a özel olup olamayacağını sordu. Hemen imzalamadık veya daha sonra anlaşmayı kabul etmemizin tek sebebi para değildi. Zor bir karardı ve stüdyo içerisinde çok fazla görüş paylaşıldı. Bu görüşler çok büyük oranda anlaşmanın oyuncular için ne alam ifade edeceğiyle ilgiliydi."
 
"İki şeyi göz önünde bulundurduk. İlk olarak, Total War serisinin devam eden gelişimine daha fazla yatırım yapmak istiyorduk ve yeni oyunu daha fazla oyuncuya ulaştırarak seriyi ileri götürmek için bunun iyi bir fırsat olduğunu düşündük. İkinci olarak, Epic Games oyunun ilk günden oyuncularımıza ücretsiz olarak sunulması için para ödeyecekti ve Total War'un 20. yıl dönümünde bu kaçırılamayacak kadar iyi bir fırsattı."
 
Creative Assembly, bu fırsat sayesinde daha fazla kaynağa sahip olabileceklerini, kendilerini daha ileriye taşıyabileceklerini, daha yaratıcı olabileceklerini ve daha fazla Total War yapabileceklerini belirtti ve "Her zaman oyunlarımızı yenilemek ve geliştirmek istiyoruz ve bu anlaşma bize bunu yapmanın birçok yolunu sunuyor." diye ekledi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Total War Saga: TROY Sega Creative Strateji Truva Total War
EA Access ve Origin Access'in İsmi EA Play Olarak Değiştiriliyor DreamHack Open Summer 2020 Avrupa Turnuvasında Playoff Karşılaşmaları Belirlendi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Madara Uchiha

17.8.2020 20:52:42

0
adamlar bir ilk yaptı ve değdi bence :D

BSC Misafiri

16.8.2020 21:09:59

+1
kan dlcsi ile cıkmıyor ya ilaki 1 ay bekletecekler ayar oluyorum hemen cıkarsalar parasını neyse versek fenamı olur ?

big Left

16.8.2020 02:10:45

0
epic games hesabını total war hesabına bağlayanlar amazons dlc sini de bedava aldı

Johnny Silverhand

15.8.2020 11:23:52

+2
Beleşe alanlara tabii ki ama dlc’leri. Oyunu oynayan, beğenen kesim hiç şüphesiz dlc’leri alacaktır.

Angel of the Lord

15.8.2020 03:31:39

0
Çok güzel bir noktaya değinmiş aslında. Kaynak, para. Bu oyun ücretli satılsa 3 milyonu geçmeyecekti belki de. Ama bu kadar emek verilen bir şeyin gerçek şartlarda ne kadar satılacağını da görmek isterdim ben geliştirici olsam sanırım. Biraz gurur meselesi gibi.

Krone

15.8.2020 02:09:29

+1
7,5 milyon yeni çıkan bir strateji oyunu için müthiş rakam. 2020 yılındayız. Piyasada battle royal, moba, fps, rpg gibi türler revaçtayken bu ciddi bir başarı. Bedava olması hem markaya olan ilgiyi arttıracaktır hem de Epic Games'in işine gelecektir. Sonuçta aktif oyuncu sayısı da ciddi şekilde arttı. Win-win durumu.

CaptainReinhard

14.8.2020 22:07:33

0
Şimdi kime satacaklar bu oyunu? :D

BSC Misafiri

14.8.2020 20:46:32

0
Çok az. 1 milyonu biz

fazliboz

14.8.2020 20:22:04

+6
7.5 milyonun en az 5 milyonu daha önce total war oynamamış insanlardır, ben dahil. Adamlar için iyi reklam oldu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War Saga: TROY
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız