Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3D RPG Ex Astris için Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Yayıncı GRYPHLINE ve geliştirici Nous Wave Studio, gerçek zamanlı / sıra tabanlı 3D RPG Ex Astris'in beş dakikalık oynanış videosunu yayınladı.
 
Ex Astris yarı gerçek zamanlı, sıra tabanlı bir 3D RPG'dir. Bir araştırmacı olarak Allindo dünyasına dalacak ve harika bir yıldızlararası maceraya atılacaksınız.

''İlk uydu atmosferden geçtiğinde bir gün evreni fethedeceğimize inanıyoruz. Artık şunu fark ettim ki, insanlar sürekli değişen dünyayı geride bırakarak yalnızca dünyanın sınırlarını genişletiyorlar. Araştırmacı. Önünüzdeki matem denizinin sıcaklığını kaybettiğini hiç düşündün mü? Gelgit kıyıya vurduğunda sığ sularda zorlanıyoruz. Dalgalar geri çekildiğinde kumsalda mahsur kalıyoruz. Her bir yıldız sevinecek ve ağıt yakacaktır.''
 
Oynanış videosunda çeşitli saldırı yetenekleri ve ne işe yaradıkları gözükmekte. Videonun devamında ise yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz gösteriliyor. Son kısımlarda ise ana karakter, bulmacaları çözmeye çalışmakta.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu 3D RPG Ex Astris oynanış video
Breachway Uzay Temasını Kart Sistemiyle Birleştiriyor Age of Mythology: Retold Bu Yıl Geliyor: Türkçe Dil Desteğiyle!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız