Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DS, Amerika'da Neden DS'in Rekorunu Kıramadı?

3DS'in çıkış oyunlarının DS'inkinden daha başarılı olduğu söylenebilir

    Nintendo'nun yeni taşınabilir cihazı 3DS'in Amerika'da DS'in ilk aydaki satış rakamını geçememesi kafalarda soru işareti yaratmıştı. Yoksa DS'e gösterilen ilgi 3DS'e gösterilmiyor mu? Nintendo'nun Amerika başkanı Reggie Fils Aime ise bunun söz konusu olmadığını söyledi.
 
     Reggie, DS'in Amerika'da Şükran günü haftasında piyasaya çıktığını, ama 3DS'in ise herhangi bir özel günde raflardaki yerini almadığını söyledi. Oyun dünyasını yakından takip edenler Amerika'da Şükran Günü'nde satışların patlama yaptığını hatırlayacaktır. Buna rağmen 3DS bu ülkede ay sonunda piyasaya çıkmasına rağmen 400.000 adete yakın sattı.
 
     Ayrıca mağazalardaki 3DS'in tükendiğini göremeyeceğimizi, çünkü sürekli takviye yaparak daha önce işledikleri hatalara düşmediklerini söyleyen yetkilinin açıklamaları mantıklı görünüyor.
 
     Japonya'da da 3DS belki çok yüksek satış rakamlarına ulaşmıyor, ama DS piyasaya çıktığında da benzer şekilde çok satamamıştı, ama özellikle 1. parti oyunlardan sonra satışlar fırlamıştı.
 
     Bakalım Nintendo'nun önümüzdeki aylarda piyasaya süreceği oyunlar satışları nasıl etkileyecek. Sanırım NGP piyasaya çıkana kadar bazı önlemler almaları gerekiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak industrygamers Nintendo 3DS Nintendo 3DS DS Reggie
THQ, RF: Battlegrounds'ın Puanlarından Şikayetçi SSF IV: Arcade Edition'da "Evil Ryu vs Oni"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Haykıran Bıngıldak

17.4.2011 16:44:56

+1
Arkadaşlar beyin yaşınızı gösterecek yorumlarda bulunmayın rica ediyorum.

tyln_1887

17.4.2011 16:02:53

+2
quote:

3DS'in bi reklamı varya hani herkes oah wow falan diyor. Aleti dededim ve bence hiç kimse öle sesler çıkarmaz. Nası sesler çıkarır derseniz : Bu ne lan, Bumu 3D , s*km bole 3D yi, mınakodumun oğulları bide 3Dyi açıp kapama şeyi yapmışlar 3D olduğu bile belli olmuyor artı ilk baktınızda bile gözünüzde kötü bir his oluyor. Bu alete 800tl verenin beynini .....
Arkadaşım adam gibi yorum yapın sen sevmiyorsun diye bu konsolu alana hakaret edemezsin,sen git psp oyna nintendo alanada mani olma

TangoEchoKilo

17.4.2011 16:02:12

-1
o 3d zırvalıgı oyle ahım sahım bır sey degılkı fıyatları sısırıp sısırıp satıyorlar.sahsen ngp nın daha ıyı olacagını dusunuyorum sız bastakı reklam goruntulerıne bakmayın ardına cıkacak oyunlar daha ıyı olacaktır dıye dusunuyorum.oyun sırketlerı sonra soyle demesın NGP YI %100 KULLANAMIYORUZ :D

waltran

17.4.2011 15:29:53

0
çoğu kişi şu "3d" zırvalığını sevmiyor belki ondandır.

_Max_

17.4.2011 15:03:09

+1
Zaten 140 milyon DS satmış.Bu satsa ne olur satmasa ne olur. :)

Syronwar

17.4.2011 14:07:31

0
Belki almadıkları içindir :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız