Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3–7 Şubat Tarihlerinde World War 3 Ücretsiz ve Herkese Açık

 
Çatışmanın kuralları değişmek üzere! World War 3, Herkese Açık Stres Testi kapsamında 3 Şubat TSİ 15.00'den 7 Şubat 15.00'e kadar ücretsiz oynanabilecek!
 
Geliştiricilerin amacı , hafta sonu boyunca mümkün olduğunca fazla oyuncuyu oyuna davet ederek World War 3'yi ve sunucularını bir dayanıklılık testine tabi tutmak. Oyun hâlâ Kapalı Beta aşamasında olsa da bu büyüklükteki bir test sayesinde Mart 2022'de World War 3'nin ücretsiz Açık Beta’ya çıkabilmesi için hazırlıkların tamamlanabileceği belirtiliyor.
 
Ayrıca 3 - 7 Şubat tarihlerinde World War 3'ye giriş yaparak Herkese Açık Stres Testi'ne katılan tüm oyuncular, çok özel bir miğfer elde edecek!
 
Herkese Açık Stres Testi'ne katılmak çok kolay:

- World War 3'yi 3 Şubat'ta MY.GAMES adresinden ücretsiz olarak indirin (Steam üzerinden oynuyorsanız Herkese Açık Stres Testi'ne erişim talep etmeniz gerekiyor. Bununla ilgili daha fazla bilgi için biraz aşağıdaki SSS bölümüne bakabilirsiniz)
- Bir MY.GAMES hesabı oluşturun ve giriş yapın.
- Heyecan verici çevrimiçi savaşlarla dolu bir hafta sonu boyunca savaş meydanı sizleri bekliyor. Oyuna giriş için herhangi bir satın alım gerekmiyor, ve Kapalı Beta Paketi'ne sahip arkadaşlarınızla oynamak için önünüzde hiçbir engel yok!
 
 
 
Hâlâ Kapalı Beta Paketi'ni satın almadıysanız bu etkinlik, oyunu deneyimlemek için bulunmaz bir fırsat. Halihazırda Kapalı Beta'yı oynuyorsanız,  arkadaşlarınızı savaşa katılmaya davet edebilirsiniz. Birkaç raunt Taktik Harekât (Tactical Ops) ve Takımlı Ölüm Maçı (Team Deathmatch) için ekibinizi kurun ve arkadaşlarınıza işin inceliklerini gösterin. Sonuçta birlikten kuvvet doğar!

Herkese Açık Stres Testi'nde Türkçe lokalizasyonun yer almayacağını belirtelim.
 
WORLD WAR 3 | HERKESE AÇIK STRES TESTİ: SSS
 
Herkese Açık Stres Testi nedir ve Kapalı Beta Testi'nden ne farkı var?
 
Herkese Açık Stres Testi, 3 Şubat TSİ 15.00'den 7 Şubat TSİ 15.00'e kadar Kapalı Beta Testi  dahilinde yapılacak sınırlı süreli bir etkinliktir. World War 3'yi şu anda yalnızca Kapalı Beta Paketi satın alan oyuncular oynayabiliyor ama Herkese Açık Stres Testi erişilebilir olduğunda herkes World War 3 Kapalı Beta Testi'ni oynayabilecek. Herhangi bir satın alım gerekmiyor ve Kapalı Beta Paketi'ne sahip arkadaşlarınla oynamak için pakete ihtiyacınız yok. Sadece PC'nizin sistem özelliklerinin iyi durumda olduğundan emin olun!
 
 
 
Herkese Açık Stres Testi sırasında hangi içerikler oynanabilir olacak?
 
Herkese Açık Stres Testi, bütün oyunculara World War 3 Kapalı Beta Testi'nin tamamında ilerleme fırsatı sağlar. İçerikler oyunda olduğu sürece hiçbir sınırlama bulunmuyor!
 
Nasıl başlarım?
 
World War 3'yi MY.GAMES adresinden 3 Şubat'ta ücretsiz olarak indirin, bir MY.GAMES hesabı oluşturun, giriş yapın ve oynamaya başlayın! Steam'de oynamak istiyorsanız bir sonraki soru ve cevabı okumanızı öneririz.
 
Hazır olduğunuzda heyecan verici çevrimiçi savaşlarla dolu bir hafta sonu boyunca savaş meydanına dalın. Giriş için bir engel bulunmuyor ve Kapalı Beta Paketi'ne sahip arkadaşlarınızla oynamak için bir engeliniz yok.
 
Steam'de oynamak için nasıl kaydolabilirim?
 
Steam'deki World War 3 sayfasına gidin, fragmanlar ve ekran görüntülerinin hemen altında yer alan "Erişim Talebi" seçeneğine tıklayın. Talebinizi onaylayın ve World War 3'nin  3 ila 7 Şubat arasında keyfini çıkarın!
 
 
 
Herkese Açık Stres Testi için geribildirim yapabilir miyim?
 
Evet, biz de bunu istiyoruz! Herkese Açık Stres Testi'nin hiçbir aksilik olmadan ilerlemesini istesek de bazı teknik sorunlarla veya oynanış sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Herhangi bir hatayı ve sorunu Discord'da bunun için ayrılan cbt-feedback (KBT geribildirimi) kanallarımızda mutlaka bildirin. Ayrıca oyunu yaklaşık iki saat boyunca oynadıktan sonra MY.GAMES GameCenter'da  yer alan anket doldurmak için bir bildirim alacaksınız.
 
Deneyiminizi diğer oyuncularla paylaşmak istiyorsanız Discord, Twitter, Facebook ve Reddit'te World War 3 topluluğuna katılabilirsiniz.
 
Herkese Açık Stres Testi bittikten sonra World War 3'yi oynamaya devam edebilir miyim?
 
Evet! Herkese Açık Stres Testi bittikten sonra World War 3'yi oynamaya devam etmek için MY.GAMES veya Steam üzerinden bir Kapalı Beta Paketi satın almanız yeterli.
 
 
 
Herkese Açık Stres Testi'ndeki ilerlemem kaydedilecek mi?
 
Herkese Açık Stres Testi sırasındaki ilerlemeler Kapalı Beta Testi'nin kalanına aktarılır.
Kazanılan TP gibi bazı ilerlemeler, tüm oyuncuların savaşa eşit şartlarda başlamalarını sağlamak için Mart 2022'de oyun Açık Beta’ya çıktığında sıfırlanacak.
 
Kapalı Beta Paketi içerikleri, Twitch Drop'ları ve Kapalı Beta döneminde abonelikler ile referanslardan elde edilen özel ödüller kalıcı olarak kaydedilecek ve Mart 2022'de oynaması ücretsiz Açık Beta çıktığında erişilebilir olacak.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
World War 3 The Farm 51 Multiplayer FPS
Gran Turismo 7 State of Play Etkinliğinde 30 Dakika'dan Fazla Oynanış İçeriği Sunuldu VCT Challengers 1.Aşama EMEA Takımları Belli Oldu

TheNewAtilla

3.2.2022 20:44:24

0
Oo güzel deneriz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World War 3
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız