Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

330.000 Dolar'a Sanal Uzay İstasyonu!

 
MindArk'ın geliştiriciliğini yaptığı Entropia Universe'de ilk gezegen olan Planet Calypso'da "Crystal Palace Space Station" adında bir sanal uzay istasyonu 3.300.000 PED(Project Entropia Dollar) yani 330.000 $'a satıldı.
 
Bu sanal uzay istasyonunu satın alan kişinin oyundaki takma adı ise "Buzz Erik Lightyear". Bu fiyat aslında uçuk bir fiyat olarak gözükmüyor. İstasyonu satın alan kişinin geliştirip daha fazla fiyatlara satması mümkün.
 
Entropia Universe'in yapım çalışmaları ilk olarak 1995 yılında başlanıp, 2003 yılında MindArk tarafından kullanıcılara açıldı. Entropia Universe, ekonomisi gerçek paraya dayalı olan bir oyun. Entropia Universe 2004 ve 2008 yıllarında Guiness Rekorlar Kitabına "en zengin sanal dünya içeriği" olarak adını yazdırdı. MindArk, 2007 yılının Temmuz ayında Crytek ile CryEngine 2 hakkında sözleşme imzaladıklarını duyurdu ve Ağustos 2009'dan beri CryEngine 2 grafik motorunu kullanmakta.

Oyunun ilk ve şuan için tek gezegeni olan Planet Calypso'nun sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Entropia Universe PC MindArk MMO RPG
Wii Fit Amazon'un En Çok Satan Hediyeleri Arasında Japonya Xbox Live'da Top 10

senjido

28.3.2012 23:40:23

0
inanılmaz 0*-.-*0
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Entropia Universe
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız