Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2. FIBA Espor Turnuvası Duyuruldu!

 
     Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), milli takımların mücadele ettiği ilk espor organizasyonu olan FIBA Espor Açık turnuvasının başarısının ardından, 2. turnuvayı düzenleyeceğini duyurdu. 2. turnuva 38 ülkenin katılımıyla gerçekleşecek olup, Türkiye de bu ülkeler arasında yer alacak.
 
     FIBA, ikinci turnuvanın FIBA bölgeleri arasında düzenleneceğini ve toplamda 6 gün süreceğini bildirdi.
 
     Turnuvada her takım beşi sahada ve iki yedek oyuncu olmak üzere kadrosunda toplam yedi oyuncu bulundurabilecek. Maçlar, Pro-AM modu kullanılarak çevrimiçi olarak ve oyuncu avatarlarının, üniformaların ve arena tasarımlarının tamamen özelleştirilmesini sağlayan NBA 2K21 üzerinden oynanacak.

     Karşılaşmalar coğrafi koşullara ve sunucu dağılımlarına göre oluşturulmuş olup, takımlar; Afrika, Kuzey ve Orta Amerika, Güney Amerika, Avrupa, Orta Doğu ve Güneydoğu Asya bölgelerine bölünecek.

     Afrika, Orta Doğu ve Güneydoğu Asya maçları 14-15 Kasım, Avrupa maçları ise 12-13 Aralık tarihlerinde oynanacak. Kuzey ve Orta Amerika ile Güney Amerika maçları 19-20 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek. FIBA Espor Açık 2’de finaller 3 maçlık seri formatında gerçekleşecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
NBA 2K21 2K basketbol PlayStation 4 Xbox One Nintendo Switch PC Stadia PlayStation 5 Xbox Series X
Sackboy: A Big Adventure Çıkışında Online Multiplayer İçermeyecek Assassin's Creed Valhalla Dosya Boyutu, Ön Yükleme ve İlk Gün Güncellemesi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NBA 2K21 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız