Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sackboy: A Big Adventure Çıkışında Online Multiplayer İçermeyecek

 
LittleBigPlanet geliştiricisi Sumo Digital'ın üç boyutlu platform macera oyunu Sackboy: A Big Adventure, çıkışında online multiplayer içermeyecek.

Oyuncular online multiplayer için çok fazla beklemeyecek. Bu yıl bitmeden ücretsiz bir güncelleme ile eklenmesi planlanıyor.
 
Oyunun tasarım yönetmeni Ned Waterhouse tarafından belirtilene göre "Ekip, online oynanışın oyuncuların için en iyi deneyimi sunabilmesini sağlamak için sıkı bir şekilde çalışıyor ve bunun için biraz daha zamana ihtiyacımız var." 
 
Online multiplayer güncellemesi beraberinde cross-generation multiplayer ve cross-save desteği de getirecek. Böylece PlayStation 5 ve PlayStation 4 oyuncuları oyunu beraber oynayabilecek ve kayıt dosyalarını platformlar arasında aktarabilecek.
 
Oyun çıkış gününde dört oyuncuya kadar local co-op destekleyecek.
 
Sackboy: A Big Adventure 12 Kasım'da PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkacak. Türkçe dublaj ve altyazı desteği sunacak oyun PlayStation Store'da standart sürüm 539,00 TL ve deluxe sürüm 699,00 TL. Deluxe sürümde dijital tasarım kitabı, dijital oyun müzikleri, dört Sackboy kostümü (Conor, Jin, Deacon ve Sam), dört Sackboy ifadesi ve 20 avatar.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sackboy: A Big Adventure Sony Interactive Entertainment Sumo Digital PS5
Marvel's Spider-Man: Miles Morales ve Astro's Playroom Kaç Saat Sürüyor 2. FIBA Espor Turnuvası Duyuruldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sackboy: A Big Adventure
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız