Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2023 PMPL Türkiye Bahar Sezonu Tamamlandı

 
 
    Türkiye’nin en başarılı PUBG Mobile Espor takımlarının mücadele verdiği ve 2.9 milyon TL ödül havuzuna sahip olan 2023 PUBG MOBILE Pro League (PMPL) Türkiye Bahar Sezonu finallerinde şampiyon FUT Esports oldu.
 
     FUT Esports ilk sırada yer aldı. En yakın rakibine 56 puan fark atan ekip aldıkları 189 skor ile turnuvaya damga vurmayı başardı. Ozarox Esports’un 133 puanla 2. olduğu final aşamasında 3. sırada ise yine aynı puanla Next Rüya ekibi yer aldı. FUT Esports oyuncusu Kairos 36 skor, 41 düşürme ve 8259 verilen hasar ile finallerin en iyi oyuncusu olmayı başardı.

     2023 PMPL Türkiye Bahar Sezonu'nda başarılı olan ilk 8 takım ülkemizi PMPL Avrupa Şampiyonası'na temsil etme hakkı kazandı. PMPL Avrupa Şampiyonası'na katılacak takımların listesi şu şekilde;

1- FUT Esports
2- Ozarox Esports
3- Next Rüya
4- Fire Flux Esports
5- Regnum Carya Esports
6- Beşiktaş Esports
7- BRA Esports
8- Melise Esports
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PUBG: New State PUBG Corporation Fütüristik battle royale oyunu
MSI 2023'te Play-In Aşamasının Son Karşılaşması Bugün Oynanacak! 2001 yapımı The Lord of the Rings demo görüntüleri ortaya çıktı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PUBG: New State
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız