Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stellar Blade İçin Geliştirici Günlüğü Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini SHIFT UP ekibinin üstlendiği Stellar Blade için yeni videolar yayınlanmaya devam ediyor. Şimdi ise yeni bir geliştirici günlüğünün bizlere sunulduğunu aktarabiliyor ve bu geliştirici günlüğü ilk bölümü temsil ediyor.
 
Stellar Blade için bir demo mevcut 
 
 
 
"Yolculuk" adıyla karşımıza çıkan ilk videoda SHIFT UP CEO'su, yönetmeni, sanat yönetmeni ve yazarı Kim Hyung Tae, sistem tasarım lideri Hyung Min Lee, bölüm tasarımcısı Jiyeon Lee, konsept sanat lideri Chang Min Lee ve yaratık tasarımcısı Jang Hee-Cheo yer alıyor. Videoda oyunun hayata geçirilmesi süreci aktarılıyor ve geliştirme aşamasından bahsediliyor.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan ve aksiyon-macera deneyimini bizlere sunacak olan Stellar Blade, 26 Nisan tarihinde PlayStation 5 konsolları için çıkışını gerçekleştirecek. Aynı zamanda oyunun şu anda bir demo sürümü mevcut. Bu demo sürümü ile oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu deneyimleyebilir ve ücretsiz olarak bu sürüme erişebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Stellar Blade
GeForce Now'a Nisan Ayında 10 Yeni Oyun Ekleniyor Fallout 76 Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız