Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı

 
 
Life is Strange serisi ve daha fazlasıyla ön plana çıkan DON'T NOD stüdyosu, Lost Records: Bloom & Rage adlı yeni oyunları için yepyeni bir fragman yayınladı. "Lo-Fi Summer" adındaki fragman, oyunda yer alan karakterleri, atmosferi ve daha fazlasını bizlere aktarıyor.
 
Life is Strange benzeri olacak
 
 
 
Velvet Cove bölgesinde yer aldığımız yapımda bir grup içerisinde bulunuyor ve bu grupta yer alan aynı zamanda içe dönük bir karakter olan Swann'ı kontrol ediyoruz. Grubun diğer üyeleri arasında deli fişek Nora, düşünceli lider Autumn ve güçlü iradeye sahip Kat bulunuyor.
 
Açıklanan detaylara göre şu anda geliştirilme aşamasında bulunan Lost Records: Bloom & Rage, 2024 yılı içerisinde piyasaya sürülecek. Aynı zamanda PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için yayınlanacak. Fragmandan da görebileceğiniz gibi yapım Life is Strange serisi ile benzerlik gösterecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Lost Records: Bloom & Rage
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız